Innováció és szervezeti változás kompromisszumok nélkül


„Innováció és szervezeti változás kompromisszumok nélkül” – ez volt idén, a nyáron is varázslatos Donovalyban megrendezett 12. nemzetközi DEVELOR konferencia mottója.

16 országból több mint 50 szakértő, ügyvezető, tréner és értékesítő gyűlt össze, hogy tudásukat és legjobb gyakorlataikat megosztva létrejöjjenek azok a szinergiák, amelyeknek köszönhetően a DEVELOR folyamatos megújulásra képes és bátran szembe tud nézni ügyfelei változó és szerteágazó képzési, szervezetfejlesztési igényeivel.

A konferencia első részében a gyorsuló világban is helytálló, a szervezet egészét involváló változásmenedzsment programokat, valamit a megújult mesterművezető képzésünket csiszoltuk tökéletesre, mind módszertani, mind tartalmi szempontból. A második két nap keretében az ügyfélközpontúság, a szektorspecifikus tapasztalatok megosztása, illetve a sikeres projektek elemzése volt fókuszban.

A rendezvény keretében sor került a kiemelkedő teljesítmények díjazására is: 2017-ben a magyar csapat érdemelte ki ezt a megtisztelő címet. A díjat Szabó Csaba, a DEVELOR vezérigazgatója vette át.

Üzleti eredményekben mérhető, tartós viselkedésváltozást előidéző programjainknak köszönhetően ügyfeleink már a világ 16 országában választhatják képzési partnerként a DEVELOR-t.