Jelentkezzen Ön is 2017. december 15-ig 15%-os Early Bird kedvezménnyel a DEVELOR legújabb fejlesztési programjára!


Várjuk azokat a stratégiai szerepet betölteni szándékozó gyakorló HR-esek és HR Business Partnerek jelentkezését, akiket szerepükből adódó kihívásaiknak való megfelelés folyamatos fejlődésre ösztönöz. A DEVELOR komplex fejlesztési programja támogatást és felkészítést nyújt a HR szerep betöltésére és a mérhető értékteremtésre.

A program 2018. március 22-én indul. 9 x 1 nap gyakorlatorientált fejlesztési programunk mellett, minden résztvevő egyéni Insights Discovery önismereti riportot kap, valamint egy 3 x 90 perces egyéni konzultáción is részt vehet. A fejlesztést üzleti vezetői és HR tapasztalattal rendelkező senior tanácsadóink vezetik.

A program részleteiről és díjszabásáról ITT tájékozódhat.

Kérdés esetén kérjük, keressék Pázmándi Ritát a rita.pazmandi@develor.com e-mail címen!


Még nem döntötte el, hogy csatlakozik-e a programhoz? Akkor sok szeretettel várjuk Önt a Strategic HR Skills fejlesztési program demóján, ahol egy finom kávé mellett megismerheti a workshopokat vezetői senior tanácsadóinkat, a tematikát és minden részletet, mely segít Önnek a döntésben. A demó képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni e-mailben a rita.pazmandi@develor.com címen lehet (név, cégnév, e-mail és mobilszám megadásával).

Időpont: 2018. január 19. (péntek) 09:00 – 12:00

Helyszín: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. (bejárat az Alsó erdősor utca 6. szám felől) IV. emelet