Kiemelkedően sikeres évet ünnepelt a DEVELOR csapata


Az újév kezdetén nagy örömmel tekintünk vissza 2017 kiemelkedő eseményeire és eredményeire. Tavaly ünnepelte cégünk a 25. évfordulóját és az év végi ünnepi rendezvényen számos sikerről és komoly üzleti növekedésről számolhatott be a vezetés.

A DEVELOR csapata évről-évre megszavazza a „Legtöbbet Tették Értünk” elismerés díjazottjait. 2017-ben a szavazás különösen szoros volt, hiszen minden kollégánknak egyaránt kijárt volna a díj a kiemelkedő teljesítményéért. 2017 díjazottjai: Farkas Zita, Key Account Manager, Harangozó Kitti, Tréningszervező munkatárs és Csirmaz Nándor, Senior Tréner.

Az „Elefánt Díjat” a példamutató munkáért és a DEVELOR kiváló értékek megtestesítésért Szabó Csaba vezérigazgató idén két kollégának adta át: Flórián Ágnes és Zvara Szabolcs vehette át a díjat az év során nyújtott kiemelkedő  teljesítményért.

“Gratulálok a díjazottaknak és köszönöm a csapat valamennyi tagjának kiváló munkáját és a folyamatos fejlődésbe vetett hitét és energiáját!  Büszke vagyok a teljesítményünkre és 2018-ban még magasabb és kihívóbb célok meghódítására számítok!” – mondta el Szabó Csaba a díjátadó során.