20 éves évforduló margójára


A közelmúltban ünnepelte csapatunk Bánfai Zoltán, szakmai igazgatónk 20 éves évfordulóját a Develornál. A jeles esemény kapcsán kollégánkat megkértük egy rövid visszatekintésre:

“Ha belegondolok abba, hogy egy ma 34 éves résztvevőm csillogó szemű 8. osztályos tanuló volt akkor, amikor az első tréningjeimen hatalmas lelkesedéssel meséltem az értékesítési folyamat rejtelmeiről, akkor a büszkeség és a korral járó kellemes borzongás különös elegyét érzem.

Mennyi emlék és élmény! Izgalmas pillanatok, mely akkor átélve embert próbáló kihívásnak, most visszagondolva újabb és újabb tanulási lehetőségnek tűnnek. Nagyon hálás lehetek a sorsnak és azoknak, akik a több mint 1000 megtartott tréningnapomon velem voltak. Sokat tanulhattam tőlük akkor is, ha tudásukat és tapasztalatukat örömmel ötvözték az én üzeneteimmel, de akkor is, ha keményen meg kellett küzdenem a közös nevező megtalálása érdekében.

Persze egyedül csak egy magányosan küzdő Don Quijote lettem volna, aki kisebb nagyobb csapásokat mér a felbecsülhetetlenül nagy tréningpiac malmaira. Ahhoz, hogy azzá váljak, aki lettem, kellett egy olyan közeg, amelyet a kollégáim, társaim alkottak az elmúlt két évtizedben. Az az inspiráló, intelligens szellemi műhely, melyet a kreatív alkotás és a mindig vidám hangulat lengett körül lehet az oka annak, hogy még ennyi idő távlatában sem érzem azt, hogy nekem valami mást kellene csinálnom. Sőt, egyre inkább érzem azt, hogy mennyire jó helyen vagyok, hiszen az a munkám, amit annyira szeretek. Tanár felmenőkkel a géneken túl az anyatejjel is azt szívtam magamba, hogy miként és hogyan kell tanítani, biztatni és sikerélményhez juttatni az embereket. S mivel annyira különbözőek és színesek vagyunk, biztos, hogy soha nem lesz ez unalmas és egysíkú munka.

Szóval remek volt az elmúlt 20 év és ennek folytatásaként kívánok mindannyiunknak rengeteg közös sikert és élményt!” 

Köszönjük Zoltán kitartó munkáját és hozzájárulását a közöse sikereinkhez!