Megindult a verseny! A tét a munkaerő.


A termelővállalatoknál öldöklő verseny indult el az új munkaerő bevonzása és megtartására terén. A tervezett nagyberuházások még inkább kiélezetté teszik ezt a versenyt.

A korábbiakban a munkatárs megtartási programok nagyrészt a fehér galléros, szellemi állománnyal foglalkoztak, mára a fókusz áthelyeződött a termelésben dolgozó operátorokra. A munkatársi elkötelezettség növeléséhez szükséges információk megszerzése és a munkatársak bevonása eddig körülményes volt, valljuk be éppen ezért nem is alkalmaztuk kellő gyakorisággal, de szerencsére ma már van rá megoldás! Partnerünk a Login Autonom Cplatform szoftver megoldása és telepített üzemi termináljai révén testreszabott felmérésekre van lehetőség az operátorok körében. Gyorsan és költséghatékonyan lehet monitorozni az operátorok hangulatát, elégedettségét, a közérzetüket befolyásoló tényezőket vagy akár az elkötelezettségre ható tényezőket. Ehhez a ma már stratégiailag fontos információhoz korábban szinte lehetetlen volt hozzáférni, vagy csak nagyon költséges kutatási módszerekkel.

Amennyiben helyt szeretne állni a munkaerőért folytatott harcban, építsen az operátorok bevonásának új eszközeire! A megoldás részleteivel kapcsolatos igényét kérjük jelezze Pázmándi Ritának a rita.pazmandi@develor.com e-mail címen és szakértőnk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot.