Covidready – webinarunk összefoglalója

 

Egyre több cég áll vissza a koronavírus előtti működésébe, a munkavállalók újra irodában dolgoznak, az élet lassan visszatér a régi kerékvágásba, a biztonsági előírások azonban a továbbra is velünk maradnak. Fokozott figyelmet kell fordítani a munkatársak megfelelő védelmére, hiszen egy esetleges fertőzéssel mindenki újra karanténba kényszerülhet, így már az újraindulás elején érdemes lefektetni az alapvető egészségügyi szabályokat. A biztonsági előírások mellett az üzleti szempontokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Hogyan lehet ilyen közegben hatékonyan dolgozni? Milyen szabályokat kell kialakítanunk? Hogyan érjük el, hogy a munkavállalók be is tartsák a szabályokat?

Kérdéseinket Szabó Csaba és dr. Baranyai Attila master trénerek, munkabiztonsági képzésekkel kapcsolatos szakértőink válaszolták meg. Moderátor: Kopka Enikő Gréta junior marketing munkatárs.

További Covidready tippjeinkért kattints ide, és töltsd le útmutatónkat! A Covid-19 utáni Re-starttal kapcsolatos tippjeinkért kattints ide!