Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!
Támogasd az együttműködést vagy nézz szembe a kihalással

Az, hogy az emberi faj az evolúció csúcsán áll, annak oka a fejlett agyunk és az, hogy képesek vagyunk hatékonyan együttműködő csapatokat alkotni közös célok érdekében. Különösen kedvezőtlen körülmények között.

Számos szervezet szembesül a változó valóságból fakadó fenyegetésekkel. A helyes válasz semmiképp sem az elszigeteltség, hanem az együttműködés fejlesztése - cégen belül és kívül. A cégen belüli megoldás gyakran jelenti a hibrid formában és távmunkában dolgozó csapatokat. Szigorú elvárás, hogy az együttműködés ne csak megmaradjon, de fejlődjön.

Tapasztalat 1

A távmunka kihívásai

A csapatoknak kommunikációs csatornákat kell kiépíteniük, és létre kell hozniuk új szokásokat is. Új virtuális etikettet kell követni a vállalati kultúra fenntartása mellett. Gyakran van szükség egy együttműködési modellre, hogy biztosítsa a napi, heti rutinokat a megbeszéléseken, coachingon üléseken és a munka áttekintésén keresztül.

A technológiai, digitális kihívásra választ kell adni annak eldöntésével, hogy mely online eszközök a leghatékonyabbak az együttműködés, a kommunikáció, a kreativitás és a döntéshozatal terén.

Tapasztalat 2

A nem egyértelmű szerepek és készségek kihívásai

A hagyományos hierarchia és a döntéshozási mechanizmus összeomlott. A vezetőnek gyakran nincs megfelelő tudása arról, hogy mely döntés lenne megfelelő az adott helyzetben. Új kompetenciák fontossága erősödik. Úgy tűnik, hogy a magas szintű elkötelezettséggel és fejlődési, növekedési képességgel rendelkező autonóm csapatok kulcsfontosságúak a jövő szempontjából.

Tapasztalat 3

Találjuk meg közösen a megoldást csapatod számára!

A fejlesztési irány közös meghatározását követően a DEVELOR “Learning architect” szakértője megtervezi a fejlesztési program részleteit. Ez magában foglalhatja a kommunikációs csatornák létrehozását; virtuális együttműködési normák kidolgozását és az együttműködési modell megtervezését is. Támogathatjuk a csapatot a megfelelő digitális eszközök kiválasztásában, a megfelelő cél érdekében.

Hozzunk létre csapatépítő eseményeket online tapasztalati tanulás céljából! Egyedülálló Team Sociomapping eszközzel feejleszthetjük a csapat kohézióját és együttműködését.

Segítségre van szükséged Együttműködés-fejlesztés témában?

Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!