Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

carol-dweck-develor-teamCarol Dweck a Stanford University professzora, a pozitív pszichológia vezető alakja, az egyik legbefolyásosabb kortárs pszichológus-kutató. Tőle származik a Growth Mindset  – Fixed Mindset koncepció és modell, mely elsőként magyarul a Szemléletváltás című könyvében jelent meg.

A DEVELOR Munkatársi Elkötelezettség és Ügyfélélmény fejlesztési megoldás csomagjainak fontos elemét alkotja a Growth Mindset, mellyel a szervezeti változások melletti elkötelezettséget és felelősségvállalást támogatjuk.

A DEVELOR csapata 2015. szeptember 3-án Carol Dweck budapesti előadásán vett részt, hogy találkozzon a professzorral és a kutatásainak friss eredményeiről tájékozódjon. Dweck professzor beszélt arról, hogy több területen alkalmazzák a Growth Mindset koncepciót az oktatáson kívül, egyre gyakoribb a vállalati közegben való felhasználás. Legutóbb pedig az Egyesült Nemzetek Szervezetében (ENSZ) beszélt a módszerről.

Az utóbbi években egy 170.000 tanulóra kiterjedő kutatás igazolta vissza Chilében a Growth Mindset működését. Beszámolt arról, hogy EEG vizsgálatok mutatják, hogy a Growth Mindsettel rendelkezők agya mennyivel pozitívabban, aktívabban reagál a kudarcokra, azt keresik, hogy mit lehet belőle tanulni, mit kell változtatni, ami megerősíti őket a későbbi problémák megoldásában.

Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

Kapcsolódó cikkek