Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  A tréning és tanácsadó cégeket általában készségfejlesztési igénnyel, vagy egy cég, esetleg részleg szervezeti átalakításának gondolatával keresik fel.

  We THINK PERFORMANCE first.

  A DEVELOR Think PerformanceTM  koncepciója a Kirkpatrick módszertanon alapszik. Míg a legtöbb szakember Kirkpatrick 4 szintjét mérési eszköznek tekinti, a DEVELOR tervezési és mérési eszközként is használja.

  A fejlesztési program tervezésekor megkérjük ügyfeleinket, hogy gondolják át, milyen üzleti teljesítményt (KPI) szeretnének látni a célcsoport fejlesztésének eredményeként. Tehát az elvárt eredmény meghatározása az első, és a képzési tartalom megtervezése csak a felkészülési szakasz utolsó lépése.

  Ha teljes mértékű az egyetértés a projekt mérhető célkitűzéseiben, akkor azonosítani tudjuk a célcsoport kulcs viselkedéseit. Megtanultuk, hogy tartós, hosszú távú változásra és pozitív üzleti eredményre csak akkor számíthatunk, ha létezik egy tudatosan megtervezett eszközkészlet, amely támogatja az új viselkedéseket, ezért az alkalmazás támogató eszközök meghatározása  a folyamat következő lépése.

  A tréning tartalmának megtervezése ezen a ponton kezdődik, miután az összes, előbb említett elemet meghatároztuk. Tréningjeinket teljes mértékben a kulcs viselkedések képzésére használjuk.

  A tréninget követően biztosítjuk, hogy a megbízó az alkalmazás támogató eszközöket (Key Drivers) elkezdje működtetni. Ezek szerepe az újonnan megtanult készségek munkahelyi alkalmazásának figyelemmel kísérése, ösztönzése, megerősítése és jutalmazása. Mindezek az intézkedések együtt garantálják az elvárt üzleti célok elérését.  kívánt teljesítményt. 

  A Think PerformanceTM megközelítés működésének részletes megértéséhez ajánljuk az esettanulmányok áttekintését honlapunk erőforrások részében.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek