Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

DSC_0126

Idén is megrendezésre került a DEVELOR országainak vezetőit és szakembereit összefogó nemzetközi DIRECT találkozó, melynek helyszíne ezúttal Ukrajna volt.

A hálózat országai között idén is szerepeltek új résztvevők, Irán és Grúzia képviseletében. A tapasztalat-megosztás mellett nagy hangsúlyt kapott az új termékek és megoldások bemutatása, valamint a csapat továbbképzése. A DIRECT konferenciát megelőzően a fókuszban a trénerek képzését szolgáló Train the Trainer program volt, amelyen az új tréningek begyakorlása mellett a tréneri készségek frissítése is teret kapott.

A DEVELOR hálózatban a kiemelkedő teljesítményt nyújtó országoknak járó kitűntetést idén Szlovénia és Ukrajna kapta. A díjat idén is olyan nagyszerű csapatok vehették át, melyek bár létszámukat tekintve nem tartóznak a hálózat nagy országai közé, de munkájukkal és kitartásukkal nem csak elérték az éves céljukat, hanem jelentősen fejlődni is tudtak. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk és kívánunk még több ilyen sikeres évet!

Nagy örömünkre szolgált, hogy a konferencián elismerhettük azokat a kollégáinkat, akik már 10 éve velünk dolgoznak. Ezúton gratulálunk nekik: Kinga Novotna (Develor Szlovákia), Maryanne Khonina (Develor Ukrajna), Tadej Petek (Develor Szlovénia) és David Fojtik (Develor Csehország).

Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

Kapcsolódó cikkek