Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  three solutionsSzinte közhely, hogy a vállalati szektor a válság kihívására az oktatási költségek megvágásával reagált. Hogyan érinti a válság a tréningszakmát? Mik a piac szereplőinek tapasztalatai? Erre kereste a választ többek között a tréningpiac vezető cégeit tömörítő Tréning Kerekasztal 2012 évi felmérése.

  A Tréning Kerekasztal Egyesület 1997-ben a hazai tréningszolgáltatások társadalmi elismerése és hasznosulásának elősegítése érdekében jött létre. A Tréning Kerekasztal tagjai közös etikai és szakmai normákat vállalnak munkájuk során.

  A válság – nem meglepő módon – éreztette hatását a piac vezetői, így a Tréning Kerekasztal cégei között is; 70%-uk árbevétele visszaesett 2011-hez viszonyítva, csupán 20%-uk számolt be mérsékelt növekedésről. A tavalyi évre negatív hatást gyakorolt a szakképzési finanszírozás átalakítása, valamint a TÁMOP pályázatok elhúzódása. A forrásszűke a tréning átlagárak kismértékű csökkenéséhez vezetett, e mellett összességében növekvő aktivitást jellemezte a piacot. A 2009-es mélypontoz képest 20%-kal, míg 2011-hez viszonyítva 12%-kal nőtt a TK cégei által megtartott tréningnapok száma. HR szempontból jó hír, hogy továbbra sem csökkent az igény a minőségi szolgáltatás, és az innovatív megoldások iránt.

  A Tréning Kerekasztal cégei fő fókuszában továbbra is vállalati tréningek álltak (93%), kis mértékben foglalkoznak nyílt tréningek szervezésével. A 2013-as évre a felmérésben résztvevők fele azonban már piacbővülést vár, míg 40%-uk stagnálást prognosztizál.

  2012-ben sem állt le a Tréning Kerekasztal tagjainál a szakmai innováció. A piac újdonságainak bemutatására 2013 tavaszán a Tréning Kerekasztal a HVG-vel együttműködve nagysikerű szakmai konferenciát rendezett „Testreszabott üzletfejlesztés” címmel. A 110 résztvevő által látogatott rendezvényen 18 szervezetfejlesztési modell került bemutatásra. A konferencia megszervezésének fontos üzenete volt, hogy a piac nagy szereplői nemcsak versenyezni tudnak egymással, de összefogni is a szakma minden szereplője érdekében. A Tréning Kerekasztal tagság a minőség védjegye is, amit a Megbízóknak érdemes figyelembe venni, amikor partnert választanak.

  A résztvevői elégedettséget mutatja, hogy a rendezvény végén kitöltött kérdőívben a konferencia látogatói az „Ajánlaná-e a rendezvényünket kollégájának?” kérdésre a HVG konferenciák történetének eddig legmagasabb átlagértékét jelölték meg.

  A TÁMOP pályázati döntések megjelenése újabb forrást jelent a humán tőke fejlesztése számára. „Bízunk benne, hogy a pályázatok nyertesei továbbra is előnyben részesítik majd az innovatív megoldásokat, és a kiemelkedő szakmai színvonalat biztosító szolgáltatás garanciáját, a Tréning Kerekasztal tagjai által nyújtott tréningeket” – nyilatkozta a Tréning Kerekasztal szóvivője.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek