Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Milyen nálatok az évindító meeting? Lelkesítő prezentációk, világos üzenetek, a résztvevők azonosulnak a friss célokkal és szinte kézzel tapinthatók a csapatot összekötő acél szilárdságú szálak? Ha ez így van, akkor sok sikert a rendezvényhez, nincs ránk szükség.

  Ha mégis kihívást jelent, hogy online környezetben hogyan prezentáljanak a vezetők hatékonyan, hogyan vond be a csapat tagjait, hogyan szerezz elkötelezettséget a célok mellett és hogy miként szervezz online csapatépítőt, töltsd ki az adataidat, biztosan lesznek ötleteink 🙂 

  Hogyan tudunk segíteni?

  Ütős meeting – gondos tervezés

  Annak megtervezése, hogy hogyan lesz bevonó, motiváló és elkötelezettséget erősítő egy találkozó, speciális szakértelmet kíván. Már azon is sok múlik, hogy egy kiscsoportos beszélgetésben milyen kérdést teszünk fel egy csapat számára. Szakértőink segítik a program megtervezését, a legfontosabb üzenetek összeállítását és a prezentálók felkészítését. Segítünk abban, hogy milyen technikai megoldások révén lehet a figyelmet és a bevonást maximalizálni, ezáltal növelni az online értekezlet hatékonyságát és élményszerűségét.

  Hogyan tudunk segíteni?

  Energikus évkezdés

  Induljon az év egy energizáló online csapatépítéssel! Az évnyitó programot segítünk feldobni játékokkal, kevésbé komoly, vagy valós tanulságokkal szolgáló gyakorlatokkal. A létszám nem korlát, nagy csoportra is vannak kipróbált megoldásaink!  Egy évindító nem csak prezentációkból állhat, hanem kisebb és nagyobb gyakorlatokat integrálhatunk a programba. 

  We grow individuals
  and teams at work.

  Profi lebonyolítás

  Az egyoldalú kommunikációt jelentő webinarok megszervezése nem igényel különösebb felkészültséget. Ha azonban nagy a csapatod, színes módszerekkel szeretnéd megmozgatni a kollégákat, akkor nem árt egy felkészült házigazda, program facilitátor. A DEVELOR senior szakértői nagy gyakorlattal rendelkeznek online workshopok, konferenciák, nagy létszámú események levezetésében. Kérd a segítségünket!

  Kíváncsi vagy, hogyan segíthetünk?

  Add meg adataid, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!