Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat👨‍💼👩‍💼 mutatjuk be, ebben a részben ✨Béres Károly✨ trénert ismerhetitek meg❗

  ❓1.) Mivel foglalkozol a cégnél?
  ❗Trénerként, coachként és tanácsadóként dolgozom most már több mint 5 éve. Fejlesztési folyamatokat tervezek és hajtok végre. Ezeket persze nem egyedül csinálom!

  ❓2.) Mi szeretsz a leginkább a Develorban?
  ❗Leginkább azt, hogy itt azt csinálom, amit szeretek, és amiben hiszek. Emberekkel foglalkozom, embereket fejlesztek.
  Emellett szeretem a változatosságot, amit a sok ügyfél és a változatos tréning témakörök jelentenek. Szeretem az alkotói szabadságot, a közös gondolkodást a kollégáimmal. A folyamatos tanulást, fejlődést, az innovatív gondolatokat. A nemzetközi csapat elképesztő sokszínűségét. De talán mindennél jobban az EGYMÁSRA FIGYELÉST! Bármikor bárki segít a másiknak!

  ❓3.) Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?
  ❗Az adminisztrációt. És olyan jó, hogy évről évre kevesebb, illetve, hogy a rendszereink automatizáltak egyre jobban.

  ❓4.) Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?
  ❗Hál’istennek van belőle jócskán. Legemlékezetesebb?
  Kettőt mondanék, az egyik tréningekhez, a másik a Develor csapathoz kötődik. Létrehoztam egy tréning reziliencia témában, és ezt bemutattam a Develor Train the Trainer (TTT) programon
  a nemzetközi csapat szakértőinek. A 2,5 napos program végén, ahol megismerték és kiptóbálták a tréninget, a visszajelzések során, az egyik legkritikusabb kollégánk azt mondta, itt nincs mit elvenni, és nincs mit hozzátenni, tökéletes! Na itt majdnem könnybe lábadt a szemem! A Develor nemzetközi TTT-éi mindig legendás élményt jelentenek. Szakmailag és emberileg is. Egyszer egy adott és ismeretlen zenei mixre kellett koreográfiát csinálni ott helyben. Mindig egy ember mutatta mit kell csinálni, a többieknek utánozni kellett a mozdulatokat. Fantasztikus volt a magyar-lengyel-szlovén-grúz-cseh-ománi koprodukció. Sírva röhögve néztük vissza a felvételt magunkról.

  ❓5.) Mivel töltöd a szabadidődet?
  ❗Mindenevő vagyok. UTAZÁS. BALATON. Könyvek, kirándulás, sport, filmek, színház és a koncertek. Az utazás most háttérbe szorult, de minden földrész minden kultúrája vonz, és örülök, hogy sokat már személyesen megismerhettem. Lehet tenger, lehet hegyvidék! Hosszú még a lista. A Balaton az örök szerelem, amennyi időt lehet ott töltök, és „térítem” az embereket, hogy ha tehetik, akkor ők is több időt töltsenek el ott. Imádok olvasni, falom a könyveket, nagy kedvencek a történelmi krimik. A barátokkal
  rendszeresen kirándulunk, csodahelyek vannak kis hazánkban is. A sportot többet nézem, mint csinálom, de azért csinálom. Foci és amerikai foci a két legkedvesebb, de imádok fanatikusan szurkolni meccseken vagy a tv előtt is. A filmek, mint a könyvek, jöhet bármi,
  és bármilyen mennyiségben. És nagy szerelem a színház és a koncert, próbálok hetente eljutni egyikre vagy egy másikra. Ez utóbbiban egyre több a komolyzenei.

  ❓6.) Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?
  ❗Nekem az igazi feltöltődés egyik legjobb formája a csend. Ha lehet egy gyönyörű helyen szemlélődni, észrevenni a legapróbb részleteket a látványban, látni és érezni. Benne lenni és megélni. Ezért is szeretem a Balatont. Nézed és érzed, hogy töltődsz.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek