Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Virtuális tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Béres Károly trénert ismerhetitek meg!

  ❓Mivel foglalkozol a cégnél?

  ❗Trénerként, coachként és tanácsadóként dolgozom most már több mint 5 éve. Fejlesztési folyamatokat tervezek és hajtok végre. Ezeket persze nem egyedül csinálom!

  ❓Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  ❗Leginkább azt, hogy itt azt csinálom, amit szeretek, és amiben hiszek. Emberekkel foglalkozom, embereket fejlesztek. Emellett szeretem a változatosságot, amit a sok ügyfél és a változatos tréning témakörök jelentenek. Szeretem az alkotói szabadságot, a közös gondolkodást a kollégáimmal. A folyamatos tanulást, fejlődést, az innovatív gondolatokat. A nemzetközi csapat elképesztő sokszínűségét. De talán mindennél jobban az EGYMÁSRA FIGYELÉST! Bármikor bárki segít a másiknak!

  Béres Károly tréner kollégánkat mutatjuk be a Develor csapatból.

  ❓Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  ❗Az adminisztrációt. És olyan jó, hogy évről évre kevesebb, illetve, hogy a rendszereink automatizáltak egyre jobban.

  ❓Mi Béres Károly leginkább emlékezetes pillanata a cégnél?

  ❗Hálistennek van belőle jócskán. Legemlékezetesebb? Kettőt mondanék, az egyik tréningekhez, a másik a Develor csapathoz kötődik. Létrehoztam egy tréninget reziliencia témában, és ezt bemutattam a Develor Train the Trainer (TTT) programon a nemzetközi csapat szakértőinek. A 2,5 napos program végén, ahol megismerték és kiptóbálták a tréninget, a visszajelzések során, az egyik legkritikusabb kollégánk azt mondta, itt nincs mit elvenni, és nincs mit hozzátenni, tökéletes! Na itt majdnem könnybe lábadt a szemem! A Develor nemzetközi TTT-éi mindig legendás élményt jelentenek. Szakmailag és emberileg is. Egyszer egy adott és ismeretlen zenei mixre kellett koreográfiát csinálni ott helyben. Mindig egy ember mutatta mit kell csinálni, a többieknek utánozni kellett a mozdulatokat. Fantasztikus volt a magyar-lengyel-szlovén-grúz-cseh-ománi koprodukció. Sírva röhögve néztük vissza a felvételt magunkról.

  ❓Mivel töltöd a szabadidődet?

  ❗Mindenevő vagyok. UTAZÁS. BALATON. Könyvek, kirándulás, sport, filmek, színház és a koncertek. Az utazás most háttérbe szorult, de minden földrész minden kultúrája vonz, és örülök, hogy sokat már személyesen megismerhettem. Lehet tenger, lehet hegyvidék! Hosszú még a lista. A Balaton az örök szerelem, amennyi időt lehet ott töltök, és „térítem” az embereket, hogy ha tehetik, akkor ők is több időt töltsenek el ott. Imádok olvasni, falom a könyveket, nagy kedvencek a történelmi krimik. A barátokkal rendszeresen kirándulunk, csodahelyek vannak kis hazánkban is. A sportot többet nézem, mint csinálom, de azért csinálom. Foci és amerikai foci a két legkedvesebb, de imádok fanatikusan szurkolni meccseken vagy a tv előtt is. A filmek, mint a könyvek, jöhet bármi,
  és bármilyen mennyiségben. És nagy szerelem a színház és a koncert, próbálok hetente eljutni egyikre vagy egy másikra. Ez utóbbiban egyre több a komolyzenei.

  ❓Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  ❗Nekem az igazi feltöltődés egyik legjobb formája a csend. Ha lehet egy gyönyörű helyen szemlélődni, észrevenni a legapróbb részleteket a látványban, látni és érezni. Benne lenni és megélni. Ezért is szeretem a Balatont. Nézed és érzed, hogy töltődsz.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek