Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Csirmaz Nándor senior trénert ismerhetitek meg!

  Mivel foglalkozol a cégnél?

  A mi munkánk sokban hasonlít a kertépítéshez, amennyiben a partnerek igényeire szabott és tartós eredménnyel járó fejlesztéseket végzünk. Ennél a hasonlatnál maradva senior trénerként már nem csak az ültetéssel, de a kert tervezésével, sőt új növények nemesítésével is foglalkozom valamint az új kertészek felkészítésében is szerepet vállalok.

  2) Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló csapatban dolgozhatok és az izgalmas, változatos feladatokban sokszor a nemzetközi csapatunkkal együtt gondolkodva sokat fejlődhetek.

  3) Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  Bár az előkészítésbe igyekszünk bevonni a  közvetlen feletteseket is, mégis előfordul, hogy azt érzem, a vezetők nem elkötelezettek vagy épp felkészültek, hogy a résztvevőket támogassák az alkalmazás nehézségeiben. Vagyis hiába építjük a kertet, nem lesz, aki gondozza, metssze és locsolja a facsemetéket és így kárba veszhet a munkánk.

  4) Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?

  Mikor egy országos hálózattal rendelkező cég egyik regionális csapatával egy pilot fejlesztési programot csináltunk és már 4 hónap után az összes régiót kenterbe verték a célul tűzött üzleti mutatókban.

  5) Mivel töltöd a szabadidődet?

  Fontosabb, hogy kivel. Bármire kapható vagyok, csak legyenek körülöttem a szeretteim. Úgy még a házimunka is szórakoztató lehet. De, ha én irányítom a csapatot, akkor biztosan a vízparton vagy a hegyekben kötünk ki.

  6) Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  Az alkotás és a kaland.  Az alkotás lehet a főzés vagy épp a  kertásás is. A kalandra pedig a legjobb példa, ahogy a fiammal kirándulunk az erdőben. Egy szabály van: soha a jelölt úton.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek