Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Faniszló Norbert trénert ismerhetitek meg!

  1. Mivel foglalkozol a cégné Norbi? Tréningeket, workshopokat, komplex fejlesztési programokat tervezek és valósítok meg. 
  2. Mi szeretsz a leginkább a Develorban? Számomra három nagyon fontos tényezője van a jó munkahelyi légkörnek: az autonómia, az értékteremtés, az örömteli munkavégzés és a hasonló humorú és értékrendű kollegák közege. Igaz ez négy volt 😊 Ezt mind megkapom a Develornál. 
  3. Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban? Ha megkérdezem a tréningrésztvevőt hogy miért vagy itt a tréningen és az a válasz, hogy “…mert kötelező volt”. Ugyanakkor a kezdetben szkeptikus résztvevők átfordítása okozza a legnagyobb szakmai sikert. 
  4. Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél? Minden fejlesztés egyedi és ezért emlékezetes.  De ha egyet ki kell emeljek akkor az egy magyar nagyvállalat vezetőfejlesztő programja.  A több, mint 1 éves feljesztés során a közös gondolkodás eredményeként meghatároztuk a vezetői kulcsviselkedéseket, amelyek azóta teljesen beépültek a cégkultúrába. A fejlesztési program erős hatással volt a jelenlegi középvezető struktúra kialakítására és a korábbinál hatékonyabb működés elérésére. A program végén tiszteletbeli családtag lettem 😊 Az egyik kedvenc csapatom volt. Hiányoznak.
  5. Mivel töltöd a szabadidődet? A családi kirándulások és közös sorozatnézések mellett, a zene tölti ki a szabadidőmet. Különböző ütőhangszereken játszom, alkalmi jelleggel jammelünk zenész barátokkal. 
  6. Mi az, ami feltöltődést jelent számodra? A zene mellett, a pszichológia témájú könyvek olvasása tölt fel illetve a sport. Ámulattal nézem a saját testsúlyos edzéseket. Az új kedvenc az Animal Flow. Az első lépést megtettem, erősen nézem a Youtube videókat. A következő lépés, hogy elkezdem ezt a csodálatos mozgáskordinációt.

   

   

   

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek