Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat👨‍💼👩‍💼 mutatjuk be, ebben a részben ✨Mészáros Katalin✨ relationship managert ismerhetitek meg❗

  ❓1.) Mivel foglalkozol a cégnél?
  ❗Relationship Manager vagyok, dióhéjban a folyamatok háttértámogatásával foglalkozom. Feladataim közül a komplexitásuk miatt a nemzetközi szintű projektek adminisztratív és pénzügyi koordinációját kedvelem leginkább.

  ❓2.) Mit szeretsz a leginkább a Develorban?
  ❗Egyrészt szeretek a csapatomban dolgozni. Számomra fontos, hogy önállóan mégis csapatban végezhessem a feladataimat. Itt ez a kombináció teljes mértékben megvalósul. Másrészt a környezetem sokszor humorizál a már-már szőrszálhasogató precizitásomon, de pont ez az aprólékosság, részlet orientáltság az, ami igen hasznos ebben a munkakörben. Szuper, hogy ezt pozitív értelemben tudom kiaknázni. És talán személyesebb vonatkozású de mindenképp meg kell említsem, hogy az évek során több kollégámmal is barátsággá alakult a kapcsolatunk. Emiatt igazán szerencsésnek érzem magam!

  ❓3.) Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?
  ❗Ha nagyon feltorlódnak a dolgok. Mondhatni maximalista vagyok, ezért elég érzékenyen szokott érinteni. 😊

  ❓4.) Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?
  ❗Ide sorolok minden olyan pillanatot, amikor visszacsatolás érkezik az ügyfelektől vagy akár a kollegáimtól a munkám értékére vonatkozóan. Ezt nagyon fontosnak tartom, hiszen a mi munkánk kevésbé látható. De hogy egy konkrétummal is szolgáljak: pár évvel ezelőtt szerettem volna behallgatni az egyik Ügyfelünknek tartott tréningbe. Amikor felhívtam az Ügyfelet a kérésemmel ez az egyszerű, de sokatmondó válasz érkezett: „Neked bármit!”. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy Igazán elismerően és motiválóan hatott ez a két szó.

  ❓5.) Mivel töltöd a szabadidődet?
  ❗Hiszek a folyamatos önfejlesztésben és abban, hogy sohasem késő valamit elkezdeni. Mindemellett olyan az alaptermészetem is, hogy szükségem van a folyamatos megújulásra. Pont ezért és a zene szeretete miatt kapott helyet nemrég az életemben egy új hobbi, a dobolás. Mázlista vagyok mert Karácsonykor bekerült a fa „alá” egy komplett dobfelszerelés, ezért most szabadidőben kedvemre borzolhatom a körülöttem élők idegeit.🙈😂

  ❓6.) Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?
  ❗A kutyáim ❤, zene, tánc, utazás, felfedezni új dolgokat, megismerni új embereket. És gyakorlatilag minden, ami magában hordozza az alkotás örömét vagy ami hasznos időtöltésnek bizonyul.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek