Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Faces of Develor sorozatunkban kollégáinkat mutatjuk be, ebben a részben Stremeny Gábor üzletfejlesztési igazgatót és master trénert ismerhetitek meg!

  1.) Mivel foglalkozol a cégnél?

  Hagyományos értelemben a Develor értékesítési csapatát vezetem, ugyanakkor ez nagyon más tartalmú, mint amit általában az értékesítésről gondolnak a kívülállók. A csapatom feladata, hogy az ügyfelek kihívásait megismerve testreszabott fejlesztési folyamatokat építsen fel, kezelje a partnerek bizonytalanságát, biztosítsa a Develor módszertanok működési terepét.

  2.) Mi szeretsz a leginkább a Develorban?

  Amíg nem értem ide, kilógtam minden sorból. Hiába dolgoztam jó cégeknél, vagy lassú volt számomra a tempó, vagy unalmas a tevékenység, vagy nagyon formális a légkör, és még sorolhatnám. A Develor számomra egy szemléletmód! A hétköznapjaink sokszor küzdelmesek, nem mentesek a vitáktól, a felszínre törő érzelmektől és a tévedésektől. Ugyanakkor egymást inspirálva, a hibáinkat feldolgozva haladunk egy nagyon szerethető vízió irányába, jó és fontos dolgokat teszünk!

  3.) Mi az, amit a legkevésbé szeretsz a munkádban?

  A mi szakmánk természetes része a verseny. Egy-egy tender kapcsán az igények megértésén, a testreszabott ajánlat kialakításán és bemutatásán több ember több napon át dolgozik. Az esetek felében a befektetett energia ellenére nem minket választ a megbízó. Ilyenkor megpróbáljuk megérteni hol hibáztunk, mit kell másképp csinálnunk a jövőben. A szomorú pillanatok azok, amikor vagy nem tudjuk meg a kudarc okát, vagy tudjuk, de nem értjük a döntés alakulását. Ha nem nyerünk, és még a tanulságig sem jutunk el, az elfecsérelt energia amire nincs időnk.

  4.) Mi a leginkább emlékezetes pillanatod a cégnél?

  Számtalanszor tapasztalom, hogy a munkánk hozzájárul mások boldogulásához. Egy-egy megbízásunk eredményeként munkahelyi közösségek lesznek sikeresebbek, illetve az egyén szintjén érünk el komoly változásokat. Gyakori, hogy a programokat követően odalép valaki hozzám, vagy ír egy üzenetet, amelyben megköszöni, hogy olyan úton vezettem végig, amelyre magától biztos nem mert volna rálépni. Vagy amikor vitathatatlan eredményeket elérő cégvezetők kérnek tanácsot a jövőbeli terveik humán és szervezeti vonatkozású lépéseihez, úgy érzem megéri ezt a nehéz, de gyönyörű pályát járni!

  5.) Mivel töltöd a szabadidődet?

  Nyughatatlan vagyok, sok mindent kipróbáltam és egy-két dolog velem maradt. Imádok építeni, van ipari gépekkel felszerelt asztalos műhelyem, valamint beton dizájnnal is kísérletezem. Budapesthez közel a Duna mentén élek, így járom a vizet, sokat sétálok és bringázok. A helyi közösség építésében is megtaláltam a helyem, folyamatosan dolgozunk azon, hogy élhető, szerethető és összetartó közösség legyünk.

  6.) Mi az, ami feltöltődést jelent számodra?

  Gyerekkorom óta kisebb-nagyobb intenzitással tanulok gitározni, engem a zene mindenen átvisz, feltölt, elvarázsol. A házam pincéjében építettem egy stúdiót, amely alkalmas felvételek készítésére, valamint zenekari próbákra, és mondhatom, hogy nagyon jó a kihasználtsága!. Esténként, hétvégéken ott megtaláltok!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek