Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!
  Mi a tanulás legjobb módja? A játék!

  A játék elengedhetetlen része az emberek közti interakciónak és tanulásának. Számos lehetőséget kínál nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is képességeik fejlesztésére gyakorlás, kísérletezés, valamint egymással és a környezettel való interakció révén.

  Mi a DEVELOR-nál ennek a módszernek különböző formáit alkalmazzuk fejlesztő programjaink - játék alapú képzés, online szimuláció, táblagép, beltéri vagy kültéri tapasztalati tanulási tevékenység - során. A játékosítás (gamification) egy olyan eszköz, amely növeli a résztvevői élményt, a résztvevők érzelmi bevonódása révén.

  Tapasztalat 1

  Építs belső tapasztalatokra!

  Ma a tanulási hatás mellett egyre erősebb elvárás, hogy a képzési programok izgalmasak, vonzóak, innovatívak és modernek legyenek. A résztvevők szórakozni akarnak tanulás közben. Bár ez jogos elvárás, nagy kockázatot hordoz magában: a szórakozásnak nem szabad elsőbbséget élveznie a tanulással szemben, hanem támogatnia kell azt.

  A DEVELOR által használt játékalapú tanulás ( game based learning ) esetén a játékokat kifejezetten oktatási célokra terveztük. A játék jellemzői és a játék alapelvei magukban a tanulási tevékenységekben rejlenek, építve a résztvevők tapasztalataira.

  Tapasztalat 2

  Válaszd ki a célodhoz illő játékot!

  Minden játék egyforma? Nem hisszük. Elengedhetetlen, hogy tudatosan válasszuk ki a megfelelő játék alapú megoldást a tanulási cél szem előtt tartásával. Ezért a DEVELOR bővülő játék alapú tanulási portfóliójában megkülönböztetünk olyan tréningeket, amelyek teljes egészében játékra épülnek, üzleti szimulációt, táblás játékokot, beltéri és kültéri tapasztalati tanulási tevékenységeket, játék alapú virtuális tréningeket és készségfejlesztő eszközöket. Mindegyiknek külön célja van, és különböző tanulási igényre készült.

  Ezért a DEVELOR bővülő játék alapú tanulási portfóliójában megkülönböztetünk olyan tréningeket, amelyek teljes egészében játékra épülnek, üzleti szimulációt, táblás játékokot, beltéri és kültéri tapasztalati tanulási tevékenységeket, játék alapú virtuális tréningeket és készségfejlesztő eszközöket. Mindegyiknek külön célja van, és különböző tanulási igényre készült.

  Tapasztalat 3

  Népszerű játék-alapú tréningjeink

  Amundsen vezetői képzésünk támogatja a résztvevőket vezetői képességeik fejlesztésében, miközben Roald Amundsen sarkvidéki expedíciójának kerettörténetében játszanak. A VUCA Challenge során a résztvevőknek krízishelyzetet kell megoldaniuk tevékenységeik folyamatos tervezésével, végrehajtásával és felülvizsgálatával, valamint a váratlan eseményekhez való alkalmazkodással.

  A Mars Mission – Adaptív vezetés program ismeretlen kihívásokkal teli környezetbe helyezi a résztvevőket, ahol megtanulják és megtapasztalják az adaptív működés elemeit.

  Játék alapú tanulás megoldásaink

  Segítségre van szükséged játék alapú tanulás témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!