Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

   

  Amíg a munkatársak jelentik a legnagyobb értéket a cégnél – amiről úgy gondoljuk, igaz – a tanulás és fejlesztés az üzleti élet szerves része egy profi szervezetben.

  Kollégáid értékes időt töltenek tantermekben vagy online tanulási térben és sok pénzt áldoztok képzésekre.

  Sokan azt kérdezik, hogy a képzés valóban megfelel-e az elvárásoknak. Ez az elvárástól függ.

   

  Mi várható valójában egy tréningtől?

   

  Mire számítotok egy tréning eredményeként? Szerinted mennyire valósul meg viselkedésváltozás a tréninget követően?

  A híres Brinkerhoff-tanulmány azt bizonyítja, hogy egy klasszikus képzési környezetben a résztvevők 85%-a nem képes fenntartható viselkedésváltozást elérni a tréning után. A klasszikus környezet alatt „egyszeri tréning” megközelítést értünk, függetlenül attól, hogy tantermil vagy virtuális képzési formáról van-e szó. Ez azt jelenti, hogy a klasszikus képzésben részt vevő 12 kollégából 10 feleslegesen tölti a tréningen az idejét. Ezek a klasszikus tanfolyamok nem produktívak, és a résztvevők 15%-ának számára van csak hosszú távú hatása. A képzésbe fektetett pénz 15%-os megtérülése elegendő lenne? Úgy gondoljuk, hogy ez messze elmarad az elvárásoktól.

  Ez a megdöbbentő tény bizonyára elégedetlenséget okozhat az üzleti vezetők és a HR-szakemberek számára egyaránt. Számos tréningcég reagált erre a kihívásra azzal, hogy megpróbált izgalmasabb és szórakoztatóbb környezetet teremteni képzéseiken. 

  Bár ez jó hatással lehet a résztvevői élményre, nem elég a tanulás eredményesebbé tételéhez. Az tréning kudarcának fő oka másutt keresendő.

   

  A tréning már azelőtt sikertelen, mielőtt megtörténne

  Ahhoz, hogy megértsük, hogy a képzés hogyan hozhat sokkal nagyobb üzleti értéket, tudnunk kell, hogy miért nem működik.

  A kudarcok, a hatékonyság vesztés 20%-a a nem megfelelő felkészülés és a nem egyértelmű elvárások miatt következik be. Tanulmányok alapján a kudarcnak csak 10%-a a tréner tartalmának vagy a tréner alkalmatlanságának köszönhető. 

  A legnagyobb ok a nyomonkövetés hiánya, vagy ahogy mi nevezzük, a hiányzó alkalmazás támogatás, amely minden tréningfolyamat részét kellene képeznie. A képzés megvalósítási támogatásának célja a tartós viselkedésváltozás előidézése, ezáltal az üzleti eredmények befolyásolása.

   

  Terjeszd ki a tanulást!

  Mi lehet, mi legyen a válasz a tréning kudarcaira? A Brinkerhoff-tanulmány megállapításai alapján úgy gondoljuk, hogy a sikeres tanulási folyamat nem a tréningen kezdődik, hanem jóval azelőtt. Maga a képzés sem a tréning lezárásával ér véget.

  A DEVELOR X-Learning koncepció a válasz erre a kihívásra. Az X-Learning koncepció segítségével kiterjesztjük a tanulást időben, térben és mélységében is.

   

   

  A tudatosságtól a megvalósításig

  A maximális tanulási hatás biztosítása érdekében 7 lépéses tanulási úton vezetjük a tréning résztvevőinket, melyen minden lépésnek meghatározott szerepe és célja van. A résztvevők tudatosságának növelésétől és a tanulás iránti elkötelezettségük megszerzésétől kezdve a tényleges tanuláson át a viselkedésváltozás hosszú távú fenntartásáig célzott és személyre szabott módszereket kínálunk a fejlesztési cél elérésére.

  Kombináld a szinkron és az aszinkron tanulási elemeket

  A tanulási út megtervezéséhez tudatosan kombináljuk a szinkron és az aszinkron elemeket, legyen az online vagy offline, tantermi megvalósítás. A szinkron elemek olyan tanulási események, amelyekben a résztvevők egy csoportja egyszerre vesz részt a tanulásban, tréner vagy facilitátor vezetésével. Az aszinkron tanulás lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy bármikor hozzáférhessenek az anyagokhoz és gyakorolhassák azt a részt, ami számukra szükséges.

  Sőt, a fejlesztési folyamat várható eredményeit is mérhetővé tehetjük! A DEVELOR szakemberei a Kirkpatrick tervezési és értékelési módszertanát követik a kívánt eredmény biztosítása érdekében.

  Az X-Learning tudatos és strukturált alkalmazása garantálja, hogy a fejlesztési program hozzájárul a sikeres üzleti eredményekhez, és bizonyítja, hogy a képzés mérhető értéket tud teremteni a vállalat számára.

  Ha kíváncsi vagy a 7 lépéses tanulási útra, vagy további részletekre, hogy hogyan alkalmazzuk az X-Learning megközelítést, vedd fel velünk a kapcsolatot!

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!