Álláslehetőségek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

allas2

 

Kedves Érdeklődő!

 

Minden szervezet számára az ember az a különleges erőforrás, amely befolyásolni tudja maga és egyben mások teljesítményét is. Nem egyszerű feladat mindig megtalálni a legmegfelelőbb embert az egyes munkakörökbe, de határozott elképzelésünk van arról, ki számukra az ideális jelölt / kolléga, ki az, aki hosszútávon képes cégünk szekerét előremozdítani úgy, hogy mindeközben jól is érzi magát!

Az elmúlt években egy néhány fős kis tréningcégből nőttük ki magunkat Magyarország legnagyobb és legsikeresebb tréning-tanácsadó vállalatává, mely komoly nemzetközi hírnévnek is örvend. Ez a teljesítmény nem csak szolgáltatási körünknek, felhalmozott tudásunknak és tapasztalatunknak, hanem munkatársaink odaadásának és lelkesedésének is köszönhető. Éppen ezért különös gondot és odafigyelést fordítunk arra, hogy mindig olyan embert találjunk, aki teljesítményorientált, nyerni akar, képes arra, hogy elkötelezetté váljon és egy értékelvű partneri közösség hasznos és aktív tagja akar lenni.

Úgy gondoljuk, hogy csak ilyen emberekkel lehet továbbra is hosszú távon sikeres, dinamikus és piacvezető céget építeni.

Arra kérem, akkor adja be jelentkezését hozzánk, ha érzi és hiszi, hogy ez a cég, és ez az értékrend felel meg leginkább Önnek, ha a Develor tűnik a legjobb választásnak.

 

Ha meghirdetett pozícióra jelentkezett és a támasztott elvárásoknak megfelel, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Ha nem konkrét állásajánlatra, hanem adatbázisunkba küldte önéletrajzát, adatait regisztráljuk, és megőrizzük egy évig, hogy amint szakmai hátterének megfelelő álláslehetoség adódik, megkereshessük Önt.

Csatlakozzon hozzánk: egy dinamikus, nemzetközi, emberközpontú szervezet nagyszerű csapata várja! Várjuk jelentkezését a következő e-mai címre: info.hungary@develor.com

Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra várunk jelentkezéseket: