Ügyfeleink mondták

 • "Az ELMŰ-ÉMÁSZ TÁRSASÁGCSOPORT 2016-ra tervezett egyik fő célkitűzése a balesetek és betegségek miatt kieső napok csökkentése volt, melyet minden, munkatársakat vezető kolléga bevonásával kívántunk megvalósítani. A képzés célja a vezetők egészségtudatos szemléletének formálása volt, melynek birtokában képesek támogatást adni munkatársaiknak az egészség- és munkabiztonságtudatos életmód kialakításában és fenntartásában.

  Elismerés illeti a trénereket, akik alapos felkészülést követően testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg a tréningeket, átadva kollégáinknak azt a tudást és szemléletmódot, amellyel sikeresen támogathatják munkatársainkat. A tréningek interaktívak, színesek és ami különösen fontos, gyakorlatiasak voltak, a vezetők számára a hétköznapokban azonnal bevethető, konkrét segítséget nyújtottak.

  A Develor munkatársainak rugalmassága, segítőkészsége, ügyfélorientáltsága mindenkor segítette a képzési program sikeres megvalósítását és az együttműködés eredményességét."

  Steványik Tamás, HR igazgató - ELMŰ Nyrt.

 • "A KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. első Tehetség Programjának támogatása a Develor Tanácsadó Zrt. csapatát kérte fel. Az együttműködés során megtapasztaltuk a Develor jól megtervezett és jól szervezett folyamatait. Az alapos előkészítés során összegyűjtötték mindazt az információt a KUKA vezetőségétől, melyekre a programot felépítették, és amelyek ezáltal a program sikerességét is nagyban támogatták. A program ívét tesztekkel kiegészített mérési központ, tréningek, azokról „hazavitt” házi feladatok, workshopok és hozzájuk kötődő tudástesztek, shadowing és egyéni visszajelzéssel záruló fejlesztő központ alkották. A Tehetség Program sikeresen zárult, mind a résztvevők, mind pedig a KUKA vezetősége eredményesnek és pozitív hatásúak minősítették. A Develor tanácsadói, trénerei jól felkészültek, hozzáértőek, a jövőben is együtt fogunk dolgozni velünk."

  Dulin Judit, HR vezető - KUKA Robotics Hungária Ipari Kft.

 • “A Mátrai Erőmű Zrt. 2012 tavaszán kötött szerződést egy teljes körű, összesen 2300 munkavállalót, valamint felső- és középvezetőt érintő képzési program koncepciójának kialakítására és lebonyolítására a Develor Tanácsadó Zrt-vel. A képzés a munkabiztonság erősítését és a biztonságtudatos attitűd kialakítását tűzte ki célul az RWE AG anyavállalat irányelveit és ajánlásait is figyelembe véve. A Develor Tanácsadó Zrt. egy teljesen új megközelítésen alapuló, az interaktivitásra és a bevonásra kiemelt figyelmet fordító programra tett javaslatot. Az újszerű, a viselkedés és hozzáállás megváltoztatására irányuló attraktív ajánlat minden elemében megelőzte versenytársait. A tréningeket végrehajtó tapasztalt és szakmailag képzett 5 fős tréner-csapat minden várakozást felülmúlva túlteljesítette szigorú vállalásaikat, és 26 munkanap alatt teljesítette a 105 tréninget minden munkavállaló és vezető elégedettségére. Az intenzív és hatékony 4 órás képzéseken olyan jelképeket tudatosítottak dolgozóink gondolkodásában, amelyek azonnal beépültek mindennapjaikba. Cégünk teljesen mértékig elégedett a képzési program kifejlesztésével és lebonyolításával. Partnerünk, a Develor Tanácsadó Zrt. és közreműködő munkatársai maximálisan teljesítették a vállalásokat.”

  Lados Tibor, humán erőforrás igazgató - Mátrai Erőmű Zrt.

 • "Az E.ON DSO-nál évek óta dolgozunk egy erős munkabiztonsági kultúra kialakításán. 2015 végén a DSO vezetése úgy döntött, hogy az 50 fős vezetői csapat érzékenyítése és vezetői példamutatásának erősítése révén szeretnénk tovább lépni ezen az úton. A korábbi workshopokat követően ezúttal külső partnert, a Develor Tanácsadó Zrt.-t bíztunk meg egy programsorozat kidolgozására és megtartására. A vezetőkkel folytatott telefonos interjúkat követően a Develor javaslatot tett az általunk elképzelt 3 alkalomból álló workshop sorozat programjára vonatkozóan. Az első egy órás alkalom a téma iránti attitűd erősítéséről, a második és harmadik egy-egy releváns vezetői készség megerősítését szolgálta (visszajelzés a munkabiztonsági bejárás során és munkabiztonsági üzenetek feldolgozása szakmai értekezlet keretében. A Develor kiváló teljesítményt nyújtott, maximálisan rugalmasan igazodott az igényeinkhez. Amikor valamelyik workshop valamivel kevésbé kedvező értékelést kapott, azonnal reagáltak rá. Az együttműködést és a programokat sikerként értékelték szakértőink, mind pedig a cég vezetése."

  Darázs Henriett, Munkavédelmi Vezető - E.ON Hungária Zrt.

 • "2009 őszén a munkatársak fluktuációja fél éven belül elérte a 25%-ot. Jó néhány vezetőnk is elhagyta a vállalatot, ami jelentős problémákat okozott. Ez a szituáció kihatott a társaság működőképességére is. Ezen a ponton hoztuk meg azt a döntést, hogy elindítunk egy vezetőképző illetve tehetségek és kulcs munkatársak megtartására irányuló programot. Számomra fontos volt a program mérhetősége és a megtérülése. Konkrét célokat tűztünk ki a kezdetekkor és figyelemmel kísértük azok teljesülésének mértékét. Azt vártuk a Develortól, hogy jelentősen javítson több teljesítménymutatót is. A projekt nagyon gyorsan mérhető eredményeket hozott. A munkaerő fluktuációja a 2009 második felében levő 25%-ról 10% alá csökkent, ezt a szintet fenn is tudtuk tartani. Emellett már két újabb felmérés is bizonyította, hogy jelentősen nőtt a belső munkavállalói elégedettségi index, ami a program indulása előtt 53% volt, az a projekt közben elérte a 74%-ot, mára pedig 90% fölött áll. Ez az eredmény nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő, mára a legmagasabb az Alcoa világában.

  A tréningek is sikeresek voltak, az elégedettségi mutató folyamatosan 90% feletti. A munkatársak pozitív visszajelzései megerősítették a programot és újabb témákat emeltünk be a tréningek közé. Én és a menedzsment team is elégedett a magas szintű megoldásokkal, amit a Develor tervezett és kivitelezett. Őszintén ajánlom szolgáltatásaikat mások számára is. "

  Katus István, Alcoa - CFO, Director, European Financial Services & Finance Hungary

 • "A Robert Bosch Elektronika Kft. és a Develor Zrt. (valamint jogelődje, a Door Training CE Kft.) együttműködése 2003 óta áll fenn. Az elmúlt 10 évben az alábbi tréningek megtartását bíztuk a Develor trénereire:  Mesterművezető program, Insights Személyes hatékonyság fejlesztése, tudatos kommunikáció, prezentáció technika. Kiemelkedő a Mesterművezető program, amelyben 110 műszakvezető és körülbelül 30 művezető vett részt. A tréningsorozat sikerességét a kollégák lelkes részvétele, a kimagasló értékelés és a tréning hatékonysága, azaz a tanultak sikeres gyakorlati alkalmazása bizonyítja. A 3. modul során a teamcoaching beépítése és ezáltal az egyedi példák feldolgozása elkötelezetté tette a kollégákat a javítás és saját területükön az új megoldások alkalmazása iránt. Elismerés illeti a trénereket, akik mindig alapos diagnózist követően és testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg tréningjeiket, átadva kollégáinknak azt a praktikus tudást és szemléletmódot, amely sikeressé teszi őket munkájukban."

  Magyar Judit, Development Manager - Robert Bosch Elektronika

 • "Az elmúlt néhány évben a DEVELOR csapatának jelentős szerepe volt vezetőink képzésében. A Leadership Academy programot ajánljuk minden újonnan kinevezett vezető számára."

  Mezővári Johanna, HR Manager - UPC Magyarország

 • denso-logo

  "A vállalatnál korábban megkezdett vezetőfejlesztési program 2011. elején új állomásához érkezett. A felsővezetői elvárások és a HR tervei alapján a tréningek folytatására egy alapos és professzionális diagnosztika alapján kerülhetett sor. A felmérés és az erre épülő képzés fókuszába a vállalat középvezetői köre került: Assistant Manager, Manager és Senior Manager munkatársak, összesen 53 fős létszámban. A felmérés és az egyéni konzultációk eredményei alapján a Develor tanácsadóitól mind minőségben, mind mennyiségben szakmai végrehajtást tapasztaltunk. Speciális igényeink és kéréseink beépültek a folyamatba. Kijelenthető, hogy tartalmas, hasznos és kézzelfogható információt kaptunk. A Develor tanácsadói mind a kérdőív kidolgozása, mind a lebonyolítás és értékelés során ügyfélközpontúan, rugalmasan, igényeinket teljes mértékben figyelembe véve végezték munkájukat, elvárásainknak megfelelően.”

  Látos István, HR igazgató - Denso

 • "Rugalmasak, kreatívak, nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Trénereik idegen és magyar nyelven is "fogyasztható" tréninget tudnak tartani.

  Egediné Kolarics Barbara, HR igazgató - Celebi Ground Handling Hungary Kft.

 • "Cégünknél, a Becton Dickinsonnál stratégia fontosságú a munkabiztonság kérdése. Amikor 2015 közepén – követve a vállalati központ ezirányú törekvéseit – az ezzel kapcsolatos korábbi képzések kiegészítésére, a munkabiztonságú kultúra megerősítésére partnert kerestünk, örömmel fedeztük fel, hogy a Develor rendelkezik ezen a téren tapasztalatokkal. Már az első kapcsolatfelvétel során meggyőződhettünk a Develor szakértelméről. Azzal bíztuk meg a Develort, hogy egy a cégünk munkabiztonsági kockázataira szabott, fél napos attitűdformáló workshopot fejlesszenek ki és tartsanak meg a termelésben dolgozó munkatársak számára. Az előkészítő szakaszt követően 2015 második félévében 32 alkalommal szerveztünk workshopokat, melyben átlagosan 15 munkatárs vett részt. A Develor kiválóan kezelte mind a szakmai kihívásokat, mind pedig a szervezéssel kapcsolatos igényeinkre maximális rugalmassággal válaszolt, volt, amikor 4 csoportnak tartottak párhuzamosan workshopot. Az együttműködést maximális sikerként értékelték szakértőink, mind pedig a cég vezetése.

  Jó szívvel ajánljuk a Develor szolgáltatásait másoknak is."

  Schattinger Andrea, EHS specialista - Becton Dickinson

 • „A 2016-ban az MKB Kisvállalati Üzletágában elindult fejlesztési folyamat célja a dedikált tanácsadók és fiókvezetők attitűdjének, értékesítői és támogatói kompetenciáinak fejlesztése volt. A DEVELOR komplex, a tréningeken túlmutató megközelítése, miszerint a tréningek kevésbé hatékonyak megfelelő alkalmazástámogató eszközök és tevékenységek nélkül, az első perctől szimpatikus volt számunkra. Az MKB Kisvállalati Üzletágának értékesítési hatékonyságnövelő projektjén több mint 150 tanácsadó és fiókvezető vett részt.

  Elismerés illeti a trénereket, akik mindig alapos felkészülést követően és testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg a tréningjeinket, átadva kollégáinknak azt a praktikus tudást és szemléletmódot, amely sikeressé teszi őket munkájukban.

  Eddigi és jelenlegi tapasztalataink szerint a DEVELOR munkatársainak rugalmassága, segítőkészsége és – összességében véve – ügyfélorientáltsága mindenkor segíti a képzési programjaink sikeres megvalósítását és az együttműködés eredményességét.”

  Tóth Zoltán, igazgató – MKB Kisvállalati Ügyfélkapcsolatok Igazgatóság

 • magyarcom

  „A DEVELOR szakértői által fejlesztett Interkulturális tréning az angol nyelvi fejlesztési programunk keretein belül került lebonyolításra. A képzés kidolgozása során egy hosszú távú elképzelés került megvalósításra. Professzionizmus, hitelesség és hatékonyság. Ezek a tulajdonságok jellemzik a DEVELOR-t.

  Professzionizmus – mivel naprakész, magas színvonalú és személyre szabott tudásátadást biztosítanak, teljes mértékben az ügyfél igényeire szabva.

  Hitelesség – mert a résztvevők attitűdjét és hozzáállását valóságos példákon keresztül, személyes tapasztalatra épülve, interaktív módon formálták át.

  Hatékonyság – azon túl, hogy a résztvevők teljesen elégedettek a képzéssel, olyan eszközökkel és módszerekkel gazdagodtak, melyek alkalmazása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy munkájukban mérhető eredményeket érhessenek el.

  Ezért hiszünk abban, hogy lehetőségünk lesz a DEVELOR dinamikus, vidám és odaadó csapatával a jövőben is együtt dolgozni.”

  Torma Csilla, CFO MCS / ICSS – CEE - Regional Office - MagyarCom

 • sony-electronics-logo

  “2009 óta dolgozunk együtt a Develorral a vezetői utánpótlást fejlestő programokon. Miután az első programot sikerként könyveltük el és kitűnő üzleti befektetésnek bizonyult, 2012-ben elindítottuk a második csoportot. Amikor 3 évvel ezelőtt partner kerestünk vezetőink képességeinek fejlesztésére, az alábbi követelményeket támasztottuk a leendő szolgáltatóval szemben: legyen képes a különböző országokban egységesen magas szinten kivitelezni a programot, rugalmasan és az üzleti érdekeinket figyelembe véve tudjon együttműködni annak érdekében, hogy valós fejlődést érjünk el egyszerű tréning program helyett, biztosítsa, hogy a program tartalma és annak kivitelezése a vállalati kultúránk figyelembe vételével és folyamatainkra szabott módon történjen.”

  Örömmel dolgozunk a Develorral, mivel teljes mértékben megfelelnek az általunk támasztott követelményeknek, és ami még fontosabb, etikus üzleti partnernek bizonyultak, akik ügyfeleikkel hosszú távú, bizalomteljes kapcsolatra törekednek."

  Vadász Imre, HR igazgató - Sony Europe Limited Magyarországi Fióktelepe

 • "A Develor nagy segítség számunkra, főleg készségfejlesztés területén. Megértik igényeinket és elvárásainkat. Mindig tudják mit, mikor és hogyan. Ugyanazt a magas minőségű szolgáltatást kapjuk tőlük minden alkalommal. Megbízhatóság, gyorsaság, rugalmasság. Bármi lehetséges a Develorral.”

  Salfai-Kovács Andrea, HR Manager -Tchibo

     
 • "Azért szeretünk a Develorral dolgozni, mert szeretjük alaposan és módszeresen összeállított anyagaikat és vidám, egyedi stílusú trénereiket. Profi előkészítés és megvalósítás, működési kiválóság jellemzi munkájukat."

  Oláh Júlia, Vezetői készségfejlesztés főosztály vezető - K&H Bank Zrt.

 • “A már két éve tartó együttműködésünk alapján, a következő két jellemzővel tudnám leírni a Develort: professzionalizmus és partnerség.

  Professzionalizmus: jól felkészült és hiteles trénerek nyújtanak kiváló támogatást különböző rendezvények megszervezésében. Partnerség: közös együttműködés a szükséges lépések meghatározása érdekében.”

  Kovács Barnabás, Országos területi értékesítési vezető - Wrigley Hungária Kft.

 • alpine-logo"Az Alpine az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet a vezetői csapatának fejlesztésére, készség és attitűd szinten egyaránt. Ennek következtében a HR-re hárult annak a felelőssége, hogy egy olyan fejlesztő programot állítson össze a vezetők számára, ami biztosítja a személyes, és vezetői kompetenciáik fejlődését. A koncepció kialakításához olyan tréning cégre volt szükségünk, amely elegendő erőforrással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy ilyen sokrétű fejlesztési programot megfelelő minőségben tudjon levezényelni. A fejlesztési folyamat során a résztvevők többek között az önismeret, a vezetői kommunikáció, a delegálás és a motivációs technikák területén válhattak felkészültté. A fejlesztés ívét a Develorral közösen alakítottuk ki, és annak köszönhetően, hogy megfelelő rálátással bírtak a szervezetre és kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeztek teljesítményértékelő rendszerek kialakítására és fejlesztésére vonatkozóan, az ebben a témában indított projekt szakmai támogatásával is őket bíztuk meg. A vezetőfejlesztés során összesen három vezetői szint került fókuszba, mindhárom szint képzését követően a visszajelzések a program résztvevőitől egyértelműen pozitívak voltak. A Develor csapata és trénerei mindig felkészülten, professzionális szakmai hátteret biztosítva tartották meg a tréningeket munkatársaink részére, melyek visszajelzése pozitív volt és fejlődésüket maximálisan segítette.

  A fentiek alapján szívesen ajánlom a Develor vezetőfejlesztési és HR tanácsadási szolgáltatásait."

  Szántó-Árki Hajnalka, Senior Manager HR&GA - Alpine Electronics Manufacturing of Europe Ltd.

 • "Azért szeretünk a Develorral dolgozni, mert megértették az igényeinket, rugalmasak voltak és azt kaptuk, amit vártuk."

  Majzik Ferenc, Lakossági és Kisvállalati Értékesítési Igazgató - INVITEL Zrt.