Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Büszkék vagyunk rá, hogy a Develor munkatársai közül sokan már több mint egy évtizede erősítik a csapatot! Nekünk ez azt jelzi, hogy jó nálunk dolgozni, kollégáink pedig úgy érzik, értéket teremtenek velünk.

  Most bemutatjuk nektek Horváth Eszter, senior relationship managerünket, aki nemrégiben ünnepelte a 15. évfordulóját nálunk!

  “Amikor 15 évvel ezelőtt csatlakoztam a Develorhoz, a tréning és tanácsadási szektor piacvezetőjéhez, alig vártam, hogy mielőbb a részese lehessek ennek a rendkívül sikeres és kiemelkedő tudású csapatnak.

  Az érkezésemet követően több hónapos beillesztési és képzési folyamatban vettem részt, később a cégnél kialakított mentorálási program stabil alapokat adott a további szakmai fejlődésemhez.  A következő években lehetőségem volt megtapasztalni, hogy az ügyfeleink részére nyújtott magas színvonalú, támogató képzési módszertanok, programok munkatársként is elérhetőek.

  A csapat nem csupán szakmailag, hanem ember- és családcentrikus közegként is nagyon jól működik. Így jó érzés volt tudni, hogy gyermekeim születését követően is visszavárnak, számítanak rám.

  Jelenleg senior munkatársként igyekszem támogatni ügyfeleinket, valamint kollégáimat, és lelkesen várom a további kihívásokat!”

  Eszter, köszönjük, hogy nap mint nap azon dolgozol velünk, hogy a Develor minél jobb lehessen szakmailag és emberileg is!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek