Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Ismét indul a Strategic HR Skills!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Mikor?

  2022. szeptember 15.  15.00-19.00

  Hol?

  Gundel Étterem

  Kinek?

  HR szakemberek és vezetők számára

  Miről szól a DEVELOR HR MeetUp? Tapasztalatcseréről, jóízű szakmai beszélgetésekről, networkingről, finom italokról és falatokról. 

  Találkozzunk Budapest egyik legnagyobb presztízsű éttermében, a Gundelben! A mostani beszélgetés témája a Sokszínű vállalati csapatok vezetése közismert HR-es terminológiával a Diversity & Inclusion. Számos kutatás alátámasztja, hogy a sokszínű csapatok jobban teljesítenek, eredményesebbek a homogén csapatokkal szemben. A sokszínű csapatok vezetése és HR támogatása – legyen szó eltérő korösszetételről, nemzetiségről, jungi preferenciákról vagy éppen a munkavégzés helyéről – ugyanakkor számos kihívást is rejt. Hogyan lehet elfogadni, elfogadtatni és építeni a sokszínűségre, mint szervezeti erősségre és miként lehet minimalizálni az ebből származó konfliktusokat? Hogyan  lehet támogatni a nőket a vezetői karrier vállalásában? Erről fogunk beszélgetni a Gundel csodaszép árnyas teraszán. Csatlakozz hozzánk!

  A programot vezeti:

  • Stremeny Gábor, a DEVELOR üzletfejlesztési igazgatója, senior tanácsadó
  • Szabó Csaba vezérigazgató, DEVELOR Hungary

  Helyszín: Gundel Étterem (Budapest, Gundel Károly út 4, 1146)

  Időpont: 2022. szeptember 15.  15.00-19.00

  Részvételi díj: bruttó 12.500 Ft / fő, mely tartalmazza a programon való részvételt, a Gundel étterem épületének bemutatását, frissítő italokat, sós és édes falatokat, extra gourmet szendvicseket, borok és sörök korlátlan fogyasztását a rendezvény alatt.

  Regisztrálj és biztosítsd helyed még ma! Küldd el jelentkezésed a weboldal alján található kapcsolati űrlapon, és csatlakozz hozzánk! Siess, a helyek száma korlátozott!

  A programot meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára rendezzük, így tanácsadók, coach-ok, trénerek jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

  Jelentkezz most!

  Kérdés esetén, illetve amennyiben valamilyen ok miatt nem fogadná el az adatokat a jelentkezési lap, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info.hungary@develor.com e-mail címen, és küldd el erre az e-mail címre a jelentkezési lapon kért információkat!