Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Mikor?

  2022. május 26. 15.00-19.00

  Hol?

  Gundel Étterem

  Kinek?

  HR szakemberek és vezetők számára

  Fontos számunkra, hogy legyen lehetőség  a személyes találkozásra és együtt fejlődni szakmailag. A DEVELOR HR MeetUp rendezvényünk keretében erre szeretnénk ismételten lehetőséget biztosítani.

  Csatlakozz hozzánk Budapest egyik legnagyobb presztízsű helyszínén, a Gundel Étteremben. A rendezvényünk jó idő esetén a felső teraszon lesz megtartva, rosszabb idő esetén pedig egy belső helyszínen. A helyszínre tekintettel szeretnénk a résztvevőket különleges élményben részesíteni, így az esemény elején a résztvevők egy 20 perces házbejáráson is részt vehetnek.

  Az elmúlt évek év során mindenki számára egyértelművé vált, hogy menniyre fontos foglalkozni a munkavállalók mentális jólétével, ezért is lett a HR MeetUp egyik fő témája a mentális egészség. Csatlakozz a HR MeetUp-hoz, beszélgessünk együtt és osszuk meg tapasztalatainkat egy pohár bor mellett arról, hogy hogyan lehetne javítani a munkavállalók mentális egészségén, illetve hogyan lehet a munkavállalókat hosszabb távon megtartani.

  A programot vezeti: Stremeny Gábor, a DEVELOR üzletfejlesztési igazgatója, senior tanácsadó

  Helyszín: Gundel Étterem (Budapest, Gundel Károly út 4, 1146)

  Időpont: 2022. május 26. 15.00-19.00

  Részvételi díj: bruttó 12.500 Ft / fő, mely tartalmazza a programon való részvételt, a Gundel étterem épületének bemutatását, frissítő italokat, sós és édes falatokat, extra gourmet szendvicseket, borok és sörök korlátlan fogyasztását a rendezvény alatt.

  Regisztrálj és biztosítsd helyed még ma! Küldd el jelentkezésed a weboldal alján található kapcsolati űrlapon, és csatlakozz hozzánk! Siess, a helyek száma korlátozott!

  A programot meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára rendezzük, így tanácsadók, coach-ok, trénerek jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.