Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Virtuális tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Az IT és SSC szektorban folytatott, a munkatársi elkötelezettségre és megtartásra fókuszáló kutatásunk eredményeit ismerheted meg most. Célunk, hogy szektorspecifikus információkat biztosítsunk a munkaadók tapasztalatainak összegyűjtésével, amely információk segítséget nyújtanak a tervezéshez, a munkáltatói stratégia kialakításához. Az ezen kutatás során megkérdezett cégek összesen több mint 20.000 munkavállalót képviselnek, ezáltal hiteles és átfogó képet kaphattunk a szektor legfontosabb HR kérdéseiről. 

  A kutatási összefoglalóból többek között megtudhatod, hogy  az alábbi ábrán látható 21 tényezőnek mi a súlya a munkatársak elkötelezettsége terén.

   A 40 oldalas kutatási riportban a további izgalmas kérdésekre kaphatsz válaszokat: 

  • Hogyan befolyásolja a home office a hatékonyságot illetve az együttműködést?
  • Milyen motivációt, elkötelezettséget támogató programok voltak sikeresek és mozgatták meg a munkatársakat?
  • A bérjellegű juttatások terén mikor következett be kiugró változás a munkavállalói elvárásokban?
  • Mennyiben jelent kihívást a bér jellegű költségek növekedése?
  • Mi a 2022-es előrejelzés az éves fluktuáció mértékére vonatkozóan? 
  • Mely tényezők játszanak szerepet az elvándorlásban?
  • Milyen területre távoznak a munkatársak? 
  • Melyek a leggyakrabban sikeresen használt toborzási csatornák?
  • Milyen hívószavak eredményesek a toborzás során?
  • Mennyi az egy főre jutó képzési-fejlesztési költségvetés 2022-ben?

  Ha felkeltettük az érdeklődésed a kutatási összefoglaló iránt, akkor ne habozz és töltsd le az oldal alján található űrlap kitöltésével.

  Kérünk arra, hogy csak saját cégeden belül oszd meg a riportot másokkal, közösségi média felületeken, sajtóban vagy cégen kívüli megosztáshoz kérd az engedélyünket!

   

  Ha még több információt szeretnél kapni mielőtt letöltenéd prezentációnkat, akkor olvass tovább, hiszen most eláruljuk a kutatás TOP 5 üzenetét, kiegészítve a kihívásokra nyújtott javaslatainkkal.

  1. A közvetlen vezetők viselkedése nagy mértékben befolyásolja a munkatársi elkötelezettséget és a fluktuációt. Erősítsd vezetőid elkötelező képességét az Elkötelező vezető és Elkötelező interjú tréningekkel! 
    
  2. Sokak szerint a home office és a hibrid működés csökkenő együttműködést eredményez, amely hosszabb távon az egyén és a csapat eredményeire is negatív hatást gyakorol. Válassz a csapatodnak megfelelő együttműködést fejlesztő megoldást a rövidebb online programoktól a gamifikált workshopokon át az űrkutatásban is használt kommunikáció és csoportkohézió fejlesztésig! 
    
  3. Annak érdekében, hogy a vezetők sikerrel legyenek képesek a megváltozott munkavállalói igényeknek megfelelni, új képességekkel kell felvértezni őket. Ilyenek például a vezetői adaptivitás, a sokszínűség menedzselése vagy a pszichológiai biztonság kialakításának készsége. 
    
  4. A cégen belüli tanulási és fejlődési lehetőség fontos elkötelezettségi faktor. Frissítsd fel a céged tréningkínálatát a legaktuálisabb és leginkább releváns témákkal: lelki állóképesség, érzelmek akcióban, energiatudatosság vagy a fejlődést megakadályozó belső gátak, a belső szabotőrök megismerésével. 
    
  5. Az elmúlt két év alaposan megváltoztatta a munkavállalói elvárásokat! Frissítsd céged munkáltatói márkaajánlatát és a munkatársi elkötelezettség és megtartás mozgatórugóit!

  Ha érdekelnek a részletek is, a teljes 40 oldalas, a megállapításokkal kiegészített és a grafikonokat és adatokat  tartalmazó beszámoló, akkor az oldal alján található űrlap kitöltésével töltsd le a részletes kutatási riportot! 

  Amennyiben kérdésed van, konzultálni szeretnél a kutatást megtervező és lebonyolító szakértőinkkel, (ingyenes) vagy ajánlatot szeretnél kérni, kérlek jelezd honlapunkon keresztül vagy az info.hungary@develor.com email címen.

  Ha képzés és fejlesztés témában érdekelnek a friss hírek és a legújabb fejlesztések, lapozz bele a DEVELOR Magazinba! Újdonságok, inspiráló cikkek, ingyenes rendezvények és folyamatos szakmai információkhoz való hozzájutás érdekében iratkozz fel LinkedIn, Facebook vagy Instagram csatornánkra!

  Témák

  IT/SSC kutatás 2022 riport

  Töltsd le most ingyenesen az összefoglaló riportot!

   Kapcsolódó cikkek