Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Mindenkinek vannak kedvencei. A Develornál sincs ez másképp. Sorozatunkban kollégáink bemutatják egyik kedvenc tréningjüket, és elmondják, hogy miért is áll annyira közel hozzájuk. Ebben a részben Faniszló Norbert tréner osztja meg gondolatait arról, hogy miért is a “VUCA Challenge – Köd Európa felett” az egyik kedvenc tréningje.

  Ängsvik sziget kormányzói felnéznek az égre. Nehéz döntést kell hozzanak. A levegőben lévő gépeket le kell szállítaniuk. De hova szálljon le a gép a kis szigeten és hova helyezik el az utasokat? Ki és hogyan tájékoztatja a lakosságot? Vagy átirányítsuk az egyik gépet a szomszéd szigetre? De ki fog kommunikálni a másik szigettel? És van-e erre elég idő? Az üzemanyag vészesen fogy a gépekből! Most gyorsan és jól kell döntenünk!

  Ez egy pillanatkép a rendkívül izgalmas és tanulságos VUCA Challenge – Köd Európa felett gamifikált tréningünkből. Azért szeretem ezt a tréninget, mert a tréningrésztvevők egy valós történet által ihletett komoly játékban tapasztalják meg gyorsan változó világunk kihívásait és tanulják meg a megküzdéshez szükséges technikákat. A siker elérése érdekében nem csak a csapatokon belül kell együttműködniük, hanem a többi csapattal is. A tréning során a résztvevők a sziget céljait figyelembe véve stratégiát alkotnak, megtapasztalják és gyakorolják a hatékony csapatmunkát a VUCA környezetben; felismerik a csapatok közötti kommunikáció előnyeit, felfedezik és kipróbálják az agilis világ új eszközeit és mindeközben remekül szórakoznak.

  Ha kipróbálnád magad egy gyönyörű sziget kormányzójaként miközben hatékony technikákat tanulsz gyorsan változó világunk kihívásainak kezelésére akkor kattints ide a részletekért.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek