Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Az újév kezdetén nagy örömmel tekintünk vissza 2017 kiemelkedő eseményeire és eredményeire. Tavaly ünnepelte cégünk a 25. évfordulóját és az év végi ünnepi rendezvényen számos sikerről és komoly üzleti növekedésről számolhatott be a vezetés.

  A DEVELOR csapata évről-évre megszavazza a „Legtöbbet Tették Értünk” elismerés díjazottjait. 2017-ben a szavazás különösen szoros volt, hiszen minden kollégánknak egyaránt kijárt volna a díj a kiemelkedő teljesítményéért. 2017 díjazottjai: Farkas Zita, Key Account Manager, Harangozó Kitti, Tréningszervező munkatárs és Csirmaz Nándor, Senior Tréner.

  Az „Elefánt Díjat” a példamutató munkáért és a DEVELOR kiváló értékek megtestesítésért Szabó Csaba vezérigazgató idén két kollégának adta át: Flórián Ágnes és Zvara Szabolcs vehette át a díjat az év során nyújtott kiemelkedő  teljesítményért.

  „Gratulálok a díjazottaknak és köszönöm a csapat valamennyi tagjának kiváló munkáját és a folyamatos fejlődésbe vetett hitét és energiáját!  Büszke vagyok a teljesítményünkre és 2018-ban még magasabb és kihívóbb célok meghódítására számítok!” – mondta el Szabó Csaba a díjátadó során.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek