Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  A belső kommunikációval senki sem elégedett! Mindig lehet jobban csinálni! Erre a felismerésre jutott az AIESEC, egy nemzetközi szakmai diákszervezet vezetése is, amikor évekkel ezelőtt elkezdtük az együttműködésünket. A csapat vezetése évente két alkalommal vesz részt Team Sociomapping felmérésben és fejlesztő workshopon. Az együttműködés különlegességét az adja, hogy a nonprofit szervezet választott vezetése évente szinte teljesen egészében megújul és a vezetők a világ bármely országából érkezhetnek. Az idei csapat is ilyen, a frissen megválasztott vezetők három kontinenst képviselnek.

  A résztvevő csapat nagyra értékelte az újszerű módszert, amellyel a legfontosabb kommunikációs kapcsolatokat plasztikus és könnyen értelmezhető térképek segítségével értékelhették és gondolkodhattak a fejlesztési irányokon két csapattag, a subteamek és a teljes csapat szintjén.

  „A hétköznapokban könnyű külső okokban látni a probléma forrását vagy csak a felszínét kapargatni. A workshop segített a problémák mélyére látni, és egy tiszta képet adni a csapat és csapattagok erősségeiről és fejlesztendőiről!” – foglalta össze a workshop tapasztalatait Daniel Al-Nuwaihi az egyesület elnöke. “Mindig öröm együtt dolgozni egy lelkes, a változásokra nyitott csapattal és külön öröm, hogy egy társadalmilag hasznos ügyet támogathatunk” – mondta el Szabó Csaba a workshop vezetője, cégünk vezérigazgatója.

  További részletet a módszerről itt találsz! 

   

   

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek