Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  A DEVELOR emlékezetessé teszi a tanulást

  Több mint 25 éves tapasztalatunk alapján mondhatjuk, hogy a vállalatok munkatársai alacsony elvárásokkal tekintenek a képzésekre. A tréninget néha unalmas szükségszerűségként élik meg, amely lényegében tantermi formátumban hozza össze az munkavállalókat. Bár a tudásanyagot kiváló oktatók adják át, a tantermi tréninget gyakran elhomályosítja az azt követő munkanapok kihívásai.

  A DEVELOR elkötelezett amellett, hogy meghaladja a tréning résztvevők elvárásait, és az attitűd, készségek és viselkedés együttes fejlesztésére összpontosít. Tapasztalati tanulási gyakorlatok, izgalmas számítógépes szimulációk, coaching és nem hagyományos tanulási módszerek, amelyeket igény esetén a Practify vagy hozzá hasonló online tanulási platform támogat, megtörik a tréning ritmusát. A kurzus során a résztvevők csapatként dolgozhatnak, részt vehetnek valós tesztekben és szavazásokban, és egyéni célokat tűzhetnek ki a jövőre nézve. Mindezek tudatos, együttes alkalmazása kiemelkedően emlékezetes tanulási élményt nyújt.

  A DEVELOR kezelhetővé teszi a változásokat

  A híres-hírhedt Brinkerhoff-tanulmány azt bizonyítja, hogy egy „hagyományos” képzési környezetben a résztvevők 85%-a nem képes a tréning célját jelentő viselkedés tartós megváltoztatására. Ez azt jelenti, hogy egy klasszikus képzésben résztvevő 12 munkatársból 10 feleslegesen vesz részt a tréningen. Ez a megdöbbentő tény bizonyára elégedetlenséget okoz az üzleti vezetők és a HR-szakemberek számára egyaránt.

  A megoldás a DEVELOR forradalmi X-Learning koncepciója, amely kiterjeszti a tanulást mind térben és időben, alapos előkészítő munkával, a résztvevők motivációját célozva és a viselkedés változására felkészítő üzenetekkel. Ennél is fontosabb, hogy a szokásos erőfeszítések tízszeresét tervezzük a tréninget követő időszakban az újonnan elsajátított készségek alkalmazásának támogatására különféle online és hagyományos eszközök, tevékenységek révén. A résztvevő fejlődését vezetője, a tréner, de legfőképp maga a tanuló folyamatosan figyeli, mert a fejlődés érzése a legjobb motiváció a változásra.

  A „tudás-alkalmazás szakadék” a legnagyobb akadály, amelyre megoldást kell adni. 

  Módszerünk 4 lépése a viselkedésváltozás megvalósítása érdekében a következő:

  • Az üzleti célokkal összhangban lévő, stratégiai fontosságú „kulcs viselkedések” meghatározása
  • A résztvevők kezdeti ellenállásának kezelése annak érdekében, hogy nyitottak legyenek a változásra
  • A tudás-alkalmazás szakadék áthidalása az X-Learning© segítségével
  • Viselkedésváltozás és az üzleti mutatók változásának mérése annak érdekében, hogy bizonyítsuk a fejlesztési célok elérését

  A DEVELOR mérhetővé teszi az eredményeket

  Sok vállalat azt állítja, hogy a munkatársaik jelentik számukra a legnagyobb értéket. Ha azonban a dolgok rosszabbra fordulnak, az első dolog, amit csökkentenek, az a képzési költség. Ezzel forrást vonnak el a legfontosabb értékük fejlesztésétől, mert nem gondolják, hogy a munkatársak fejlesztése hozzájárul a cég nyereségéhez. A legtöbb igazgató tanács és HR-szakember elfogadja ezt az ellentmondást.

  A DEVELOR megkérdőjelezi ezt a véleményt. Úgy gondoljuk, hogy a képzések hozzájárulnak az üzleti eredményekhez. Hiszünk abban, hogy tréningnek és a kapcsolódó folyamatainak egyértelmű logikai kapcsolatot kell mutatnia, hogy miként és milyen mértékben járultak hozzá az üzleti eredményekhez. A DEVELOR Értéklánc módszerrel garantáljuk ennek megvalósítását.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek