Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  A technológia által javított felhasználói élmény segíti a 360°-os diagnosztika magasabb elfogadottságát és hatékonyságát.

  Amikor a 360°-os visszajelzésre vagy bármely más HR-eszközre gondolunk, valószínűleg a “vonzónak” lenni az utolsó szó, ami eszünkbe jut. A ma rendelkezésre álló technológiával azonban nem vagyunk messze attól, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyszerre vonzóak a tartalom, a funkciók és a vizuális megjelenés szempontjából.

  Elérkezett a modern HR diagnosztika korszaka

  A tanulási szokásokhoz hasonlóan a különböző HR-diagnosztikai és mérési eszközökkel szembeni elvárások is megváltoztak az elmúlt években. 

  Egy modern diagnosztikai eszköznek – amellett, hogy a kívánt információt nyújtja – könnyen használhatónak, online-nak, vizuálisan vonzónak és mobilbarátnak kell lennie. Megfelelő adatbiztonsági hitelesítéssel és technikai támogatással kell rendelkeznie. Ahelyett, hogy standard, dobozos megoldásokat kínálna, a vállalatra és a célcsoportra szabott kell legyen. Mindezt természetesen költséghatékony módon.

  Ezeknek az elvárásoknak való megfelelés nem könnyű kihívás a HR és a szolgáltatók számára, hiszen itt a fokozott felhasználói élmény igényéről beszélünk. Ha figyelembe vesszük, hogy egy 360°-os visszajelzési folyamat – az értékeltekkel és az értékelőkkel együtt – több mint 100 munkatársat is érinthet, a részvételi arány és a folyamat sikere nagyban függ az eszközzel kapcsolatos tapasztalatoktól. 

  Tapasztalataink szerint ezek a magas elvárások nehezen teljesíthetők, ha egy folyamat keretében több eszközt vagy különböző szolgáltatókat használnak. Nem is beszélve a hibák lehetőségéről vagy az érzékeny személyes adatok megosztásának lehetőségéről a folyamat során.

  360°-os visszajelzést átdolgoztuk a felhasználói élmény érdekében

  Ezen nagy igényeket támasztó elvárásoknak való megfelelés érdekében a DEVELOR kifejlesztette saját, integrált 360°-os visszajelző rendszerét. Az új, friss vizuális arculat mellett ez a rendszer épít  15 évnyi tapasztalatunkra is, amelyet a 360°-os projekteket megvalósítása során szereztünk. 

  Testre szabottan: azt mérjük, ami a vállalat és a célcsoport számára releváns

  Az egyik legfontosabb alapelvünk a testre szabás. Nem hiszünk a készen kapható megoldásokban, ha diagnosztikáról van szó. Ezért kérdőíveinket mindig az ügyfelünk igényeihez szabjuk. Amiben azonban hiszünk, az a megoldás közös megtervezése. A kiterjedt e-mailes levelezés helyett a gyorsaságra és a kényelemre törekszünk, amikor anyagainkat HR-partnerekkel átnézetjük és jóváhagyatjuk. Mindezt egyetlen integrált rendszeren belül.

  Könnyen használható: Integrálj mindent egyetlen eszközbe

  Egyedi fejlesztésű rendszerünk nem csak a kérdőívek létrehozását tudja kezelni, hanem a résztvevőkkel folytatott összes kommunikáció és az előrehaladásról szóló jelentések is könnyen kezelhetők a rendszerből. Az új felhasználói felület könnyű navigációt és gyors és kényelmes kérdőívkitöltést biztosít a résztvevők számára. Az eredmények vizualizációja kiváló támogatást nyújt az értelmezéshez és a további feldolgozáshoz. 

  Megfelelően értelmezve: A folyamat támogatása professzionális tanácsadókkal

  Azonban függetlenül attól, hogy a rendszer vagy a jelentések mennyire testreszabottak vagy modernek, ezek csak eszközök. Olyan információk halmaza, amelyek megfelelő értelmezés és feldolgozás nélkül félreértésekhez és akár károkhoz is vezethetnek. Tapasztalt tanácsadóink segítségével azonban a fejlesztés modern és vonzó eszközévé válik.

   

  További újdonságokért és érdekes szakmai hírekért kövess minket a LinkedInen és a Facebookon

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek