Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

A termelővállalatoknál öldöklő verseny indult el az új munkaerő bevonzása és megtartására terén. A tervezett nagyberuházások még inkább kiélezetté teszik ezt a versenyt.

A korábbiakban a munkatárs megtartási programok nagyrészt a fehér galléros, szellemi állománnyal foglalkoztak, mára a fókusz áthelyeződött a termelésben dolgozó operátorokra. A munkatársi elkötelezettség növeléséhez szükséges információk megszerzése és a munkatársak bevonása eddig körülményes volt, valljuk be éppen ezért nem is alkalmaztuk kellő gyakorisággal, de szerencsére ma már van rá megoldás! Partnerünk a Login Autonom Cplatform szoftver megoldása és telepített üzemi termináljai révén testreszabott felmérésekre van lehetőség az operátorok körében. Gyorsan és költséghatékonyan lehet monitorozni az operátorok hangulatát, elégedettségét, a közérzetüket befolyásoló tényezőket vagy akár az elkötelezettségre ható tényezőket. Ehhez a ma már stratégiailag fontos információhoz korábban szinte lehetetlen volt hozzáférni, vagy csak nagyon költséges kutatási módszerekkel.

Amennyiben helyt szeretne állni a munkaerőért folytatott harcban, építsen az operátorok bevonásának új eszközeire! A megoldás részleteivel kapcsolatos igényét kérjük jelezze Nagy Enikőnek az eniko.nagy@develor.com e-mail címen és szakértőnk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

Kapcsolódó cikkek