Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

    Mutasd az összes elérhetőséget!
    Magazine  

    Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

    • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
    Keress szolgáltatásaink között!

    Forrásaink közt található

    • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
    Fedezd fel tartalmainkat!
      Lépj kapcsolatba velünk!
    A készségek képzése nem elég

    A gondolkodásmód jelentőségét és az egyéni teljesítményre gyakorolt hatását már régóta felismerték. Napjaink folyamatosan változó, példátlan és egyre összetettebb világában ez a fontosság még inkább igaz.

    Amikor kiszámítható környezetben és egyszerű munkakörben dolgozunk, a tapasztalat és a szakértelem a legfontosabb. Ha azonban folyamatosan alkalmazkodnunk kell, nyitottnak kell lennünk a változásokra és az innovációra, és váratlan helyzetekkel kell megbirkóznunk, a siker kulcsa nem a technikai készségekben, hanem a gondolkodásmódban rejlik.

    A mai világban hatékony megoldást jelentenek azok a képzési programok, amelyek nemcsak a készségfejlesztésre, hanem a szemléletformálásra is összpontosítanak.

    A gondolkodásmód-változtatás már régóta a programjaink középpontjában áll, és egyre több képzésen résztvevő számára sikeresen valósítjuk meg.

    Tapasztalat 1

    A változás a nyitottsággal és a Growth Mindsettel kezdődik

    Minden személyiségfejlesztési program végső célja a viselkedés és a rutinok fenntartható megváltoztatása kell, hogy legyen. Lehetséges ez gondolkodásmódváltás nélkül? Erősen kételkedünk benne.

    Ahhoz, hogy bármilyen változás útjára léphessünk, nyitottnak kell lennünk magára a változásra. El kell fogadnunk a változás szükségességét, és hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk átdolgozni jelenlegi munkamódszereinket.

    Erre törekszünk a Growth Mindset workshopokon. A foglalkozások során a résztvevők megértik a különbséget a fix és a Growth Mindset között, és megtanulják azokat a módszereket, amelyek segítségével megbirkózhatnak az akadályozó belső hangokkal.

    Különféle magával ragadó gyakorlatok segítségével kiváltják és megragadják a növekedéshez szükséges gondolkodásmódot. A workshop ideális kiindulópont a vezetői, értékesítési vagy bármely más soft skill-fejlesztési program szempontjából.

    Tapasztalat 2

    Mindset programok vezetők és az egész személyzet számára

    Számos olyan gondolkodásmód és attitűd elem van, amely befolyásolja az egyén kompetenciáit. A kompetenciamodell felállításakor vagy egy képzési program releváns témáinak meghatározásakor fontos figyelembe venni a hosszú távú jó teljesítmény kritikus tényezőit. Mindezt a jövőre összpontosítva kell tenni, figyelembe véve a vállalat stratégiáját és az előttünk álló változásokat.

    A digitális gondolkodásmód az utóbbi időben alapvető fontosságúvá vált. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lennünk arra, hogy a technológiát beépítsük a mindennapi rutinunkba, és kiaknázzuk az általa nyújtott értékeket.

    A VUCA Mindset és az Agile Mindset programok játékalapú programjai a folyamatosan változó világhoz való alkalmazkodást és az agilis elvek professzionális alkalmazását támogatják, mindkettő elengedhetetlen a vezetők számára.

    A tudatos kockázat- és felelősségvállalást erősítő Leadership Courage tréningek egyre népszerűbbek.

    Portfóliónk izgalmas részét képezik a Biztonságtudatosság és a Vezetés a biztonságért programok. Ezek segítenek tudatosítani a biztonság munkavállalói és vezetői aspektusait, azzal a céllal, hogy megváltoztassák az egészséggel és biztonsággal kapcsolatos alapvető hozzáállást.

    Tapasztalat 3

    Szemléletváltás? Nehéz, mégis kezelhető

    Míg a készségeinket viszonylag könnyű fejleszteni, a gondolkodásmódunk megváltoztatása hosszabb és nehezebb folyamat. Tapasztalataink azonban azt mutatják, hogy ez nem lehetetlen. Ha nyitottak vagyunk rá, gyors eredményekre számíthatunk.

    Bár minden képzési programunk tartalmaz gondolkodásmód-változtató elemeket, javasoljuk – különösen az összetett fejlesztési programok elején -, hogy külön blokkot szenteljünk a megfelelő gondolkodásmód kialakítására.

    A Growth Mindset workshoppal való kezdés okos választás minden fejlődési úton.

    Mivel azonban a tanulás nem egy esemény, hanem egy folyamat, a változás nem egyik napról a másikra történik. A képzések során és még utána is, a megvalósítást támogató szakaszban erősíteni kell. A csapatcoaching foglalkozások, az esettanulmány-workshopok, az egyéni coaching és a legjobb gyakorlatok megosztására irányuló rendezvények, de különösen a közvetlen felettesek támogatása és felügyelete azok az eszközök, amelyek lehorgonyozhatják a frissített gondolkodásmódot.

    A gondolkodásmóddal kapcsolatos szolgáltatásaink

    Készen állsz arra, hogy többet tudj meg a Mindset Change-ről?

    Beszéljünk, és találjuk meg a számodra megfelelő megoldást.
    Add meg az adataidat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.