Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Mikor?

  2021. május 20. 14.00-15.30

  Hol?

  ZOOM business

  Kinek?

  Vezetők és HR szakemberek számára

  A pszichológiai biztonság fogalma mára egyre inkább ismertté válik a HR szakemberek és vezetők körében is. Ismerni a fogalmat és megteremteni a biztonság kultúráját azonban távol áll egymástól. Pedig a kutatások szerint azok a csapatok teljesítenek a legjobban, akik úgy érzik, hogy senkit sem büntetnek vagy aláznak meg azért, mert kérdést tesz fel, javaslatot tesz vagy hibázik, azaz a környezet biztonságos a kockázatvállalásra.

   

  Bár az első említés több évtizedre nyúlik vissza, igazi népszerűsége Amy Edmondson nevéhez kötődik (2014). A DEVELOR 2017 óta kínál tréning és tanácsadói szolgáltatásokat a biztonság kultúrájának hatékony kialakítására.

  „Sok éve foglalkozom már a pszichológiai biztonság témájával, ami alapvető fontosságú, ha hatékony és innovatív csapatot akarunk építeni. A megteremtése azonban sokkal összetettebb és nehezebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk, viszont lerombolása egyszerű és gyors is lehet. Meggyőződésem, hogy ez már ma is az egyik, ha nem a legfontosabb vezetői feladat, de egy változó és bizonytalan világban illetve a jövő hibrid vállalati működésében a túlélés záloga. Minden vezetőnek ismernie kell és ilyen kultúrát kell építenie, késlekedés nélkül.” – vallja Pozvai Zsolt, a webinar egyik előadója.

   

  Interaktív webinarunk témakörei:

  • A pszichológiai biztonságról röviden
  • 5 ötlet a biztonság kultúrájának kiépítéséhez
  • Miért kulcsfontosságú az „új normális” világban
  • Az első lépés

  Szakértőink:

  • Pozvai Zsolt, globális vezérigazgató, DEVELOR International
  • Csirmaz Nándor, senior tréner, DEVELOR Tanácsadó Zrt.

   

  A webinar időpontja: 2021. május 20. 14.00-15.30

   

  Várjuk üzleti vezetők, HR vezetők és képzési- fejlesztési szakértők jelentkezését, ha többet szeretnél megtudni a pszichológiai biztonságról, vagy úgy érzed, hogy nálatok releváns és fontos a téma.

  A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet Enikőnél jelezhetsz az eniko.nagy@develor.com e-mail címen.

  Reméljük, találkozunk a webinaron!