Kezeld jól a Restartot!

Jelentkezz egy 15 perces bemutatkozó hívásra tanácsadónkkal, és tudj meg többet a rendelkezésedre álló lehetőségekről!

 

A DEVELOR tréninget és tanácsadást nyújt a változás sikeres kezeléséhez.A tűzoltás és a kényszerű karantén Európa legtöbb részében véget ér. Mindannyian egy átmeneti időszakra készülünk a teljes újrakezdés előtt. Sok kihívással kell szembenéznünk, mielőtt elérnénk az „új normális” állapotot. A RESTART kezelésének módja befolyásolja jövőbeli sikerünket, sőt, a tét akár a cégünk túlélése lehet. Úgy gondoljuk, hogy különösen az alábbi 5 terület lesz a RESTART sikerének kulcsa.

 

JÖVŐKÉP & STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA

A legtöbb iparág szervezetei előtt álló változások mértéke, sebessége és összetettsége olyan intenzív, mint még soha. Néhány taktikai lépés nem elégséges ahhoz, hogy felkészüljenek az „új normális világra”. A vállalati jövőkép és stratégia felülvizsgálatra szorul, és a változó körülményekhez, az ügyfelek igényeihez és a fokozott digitális transzformációs szükséglethez kell igazítani. Nagy a tét, sokszor a túlélés forog kockán, így tudatos, jól felépített lépésekre van szükség az érintettek bevonásával, minden késedelem nélkül.

 

Megoldásunk:

Jövőkép Workshop

A változó piaci környezetre reagál – a jövőkép felülvizsgálata a megváltozott környezet tükrében.

Stratégia Újratervezés

Senior tanácsadónk workshopok és tanácsadási tevékenységen keresztül segít újragondolni a vállalati stratégiát a kitűzött célok elérése érdekében.

Szervezeti diagnózis

Mélyelemzés a szervezet aktuális állapotáról a Vállalati hálózati elemzés  korszerű eszközeinek segítségével.

 

További információ a jövőkép és stratégia kihívásairól és megoldásokról

Töltsd le a Jövőkép és stratégia tájékoztatónkat!

 

ADAPTIVITÁS A VEZETÉSBEN

Az elmúlt években a VUCA kifejezést a gazdaság szereplői közül is egyre többen hallották, de most egyik napról a másikra fájdalmas valósággá vált. A gyorsan változó, kiszámíthatatlan és rendkívül összetett környezetben szükséges vezetői készség készletet a VUCA Prime Navigator koncepciója foglalja össze. Olyan vezetési rutinokra és kapcsolódó készségekre irányítja a figyelmet, mint a távoli csapatok vezetése, a felhatalmazás, a digitális gondolkodásmód, az agilitás és mások. Ha vezetőid nem állnak készen ezekre, nehéz lesz jól teljesíteni a RESTART terén. A vezetők minősége és az új készségek megfelelő alkalmazása nagyobb jelentőséggel fog bírni, mint valaha.

 

Megoldásaink:

Adaptív vezetés tréning

A rugalmas, sokoldalú gondolkodás képessége és eszköztára biztosíthatja a vezetők számára a megfelelő alkalmazkodást a változó időkben.

VUCA Mindset Tréning

Ez a játékos képzés a vezetőket megtanítja a VUCA Prime-ra, és bevezeti a VUCA valóságának megfelelő, adaptív gondolkodásmódba.

Vezetői működés “Újratöltve”

Az új működés nem csak eltérő kompetenciákat és gondolkodás módot igényel, de új vezetői  rutinokat is. Workshopunk segít átdolgozni és kialakítani a rugalmasabb és gyorsabb alkalmazkodáshoz szükséges vezetői tevékenységek rendszerét.

 

További információk az Adaptivitás a vezetésben kihívásairól és megoldásokról:

Töltsd le az Re-start vezetés tájékoztatónkat!

 

KOMMUNIKÁCIÓ & EGYÜTTMŰKÖDÉS

A vállalatok nagy többsége részben vagy teljesen home office működésre állt át és ez várhatóan a továbbiakban is fennmarad, közép- és hosszú távon hibrid működést eredményezve. A kipróbált és bizonyított kommunikációs rutinokat, csatornákat és az ezekhez kapcsolódó készségeket kénytelenek vagyunk felülvizsgálni annak érdekében, hogy a jelen helyzetre megfelelően reagáljunk. Sokan elszigetelődnek, megszűntek a megszokott információs forrásaik és a vezetők nem tudják a kialakult helyzetet kezelni. A hiányos kommunikáció nem csak a munka hatékonyságára és az együttműködésre hat negatívan, hanem az elkötelezettségre is.

 

Megoldásaink:

Kommunikáció Elemzés & Workshop

Az egyedülálló Team Sociomapping segítségével elemezhetjük a kommunikáció jelenlegi és optimális szintjét és fejleszthetjük az együttműködést.

Távoli Együttműködés és Vezetés Tréningek

A nem egy irodában, különböző helyeken dolgozó csapatban dolgozni vagy azt vezetni manapság nélkülözhetetlen készség. Kipróbált módszereket tanítunk, hogyan csináld jól.

Meeting Struktúra Felmérés & Tréning

Segítünk új meeting struktúrát, új találkozó típusokat kialakítani, valamint azonosítani azokat a digitális eszközöket, amelyeket a home office, illetve a hibrid működés megkövetelnek.

 

Tudj meg többet a Kommunikáció & Együttműködés kihívásokról és megoldásokról

Töltsd le a Kommunikáció & Együttműködés tájékoztatónkat!

 

MOTIVÁCIÓ & ELKÖTELEZETTSÉG FENNTARTÁSA

Egyesek természetükből adódóan a változásokat lehetőségként élik meg. Azonban, ez nem igaz mindenkire. A változó munka és gazdasági környezet, az új viselkedési normák, munkakörülmények vagy a megváltozott elvárások bizonytalanságot, bizalomhiányt vagy elégedetleneséget okozhatnak sokakban. Amennyiben ezt nem veszik észre, vagy nem reagálnak rájuk a vezetők, az a munkatársi elkötelezettség visszaesését, sőt akár értékes csapattagok elvesztését is eredményezheti. Azonban megfelelő odafigyeléssel, valamint bizonyos vezetői motivációs eszközök használatával ezek a helyzetek megelőzhetőek, sőt akár az elkötelezettség erősítésére is használhatóak.

 

Megoldásaink:

Elégedettség & Elkötelezettség Mérése

Mélyebb elkötelezettségi felmérések vagy a Happy at Work elégedettségi kérdőív segítségével feltárjuk a jelenlegi helyzetet és megoldásokat dolgozunk ki.

Munkavállalói Életút Tervezése

Workshopok és konzultációk sorozata révén segítjük annak az élménynek az (újra)tervezését, amellyel erősíteni tudod a munkavállalók elkötelezettségét és elő tudod segíteni a megtartásukat.

Elkötelező Vezető Tréning

Erősítsd a vezetők tudatosságát az elkötelező légkör kiépítésében és fenntartásában.

 

Tudj meg többet a Motivációról & Elkötelezettségi kihívásokról

Töltsd le a Motiváció és Elkötelezettség összefoglalónkat!

 

BIZTONSÁGI KOCKÁZAT MINIMALIZÁLÁSA

A COVID-19 folyamatos jelenléte átírja a munkahelyi biztonsággal kapcsolatos elképzeléseinket. A munkahelyi fizikai balesetek megelőzésén túl a biztonsági és egészségtudatos kultúra fogalmát ki kell terjeszteni a fertőző betegségek elleni védelemre is. Az emberi tényezőn túl, a gazdasági érdekek szempontját is figyelembe kell vennünk. A fertőzés miatti munkaerő kiesés súlyos problémát okozhat a működés során. A szabályok és a protokollok felületes ismerete vagy alkalmi betartása nagyobb veszélyt jelenthet, mint valaha. Az ezzel kapcsolatos tudás átadása mellett elengedhetetlen a kölcsönös felelősségvállaláson alapuló helyes hozzáállás és közös értékek kialakítása.

 

Megoldásaink:

COVID Biztonsági Protokollok Létrehozása

A biztonsági szempontból legkritikusabb iparágakban – repülés, energia és építőipar – szerzett tapasztalataink felhasználásával workshopokat tartunk, és konzultálunk veletek, hogy a HSE szabványokat újrafogalmazzuk az új igényeknek megfelelően.

COVID Tudatosság Tréning

A munkatársak képzése a frissített biztonsági és egészségvédelmi protokollok megismertetésére és a kölcsönös felelősségvállalás kialakítása érdekében.

COVID Biztonság – Vezetői Tréning

A vezetők megtanulják a biztonságos vállalati kultúra kialakításának és megerősítésének irányítását.

 

További információk a Covid Biztonsági Kihívásokról és Megoldásokról

Töltse le a Covid biztonsági tájékoztatónkat!

 

A DEVELOR HITELES PARTNER

 

Globális vállalatként több mint 27 éve segítünk ügyfeleinknek kihívásaik megoldásában.

 

LEGFONTOSABB REFERENCIÁINKKEZELD JÓL A RESTARTOT!

Jelentkezz egy 15 perces bemutatkozó hívásra tanácsadónkkal, és tudj meg többet a rendelkezésedre álló lehetőségekről!

 

A DEVELOR tréninget és tanácsadást nyújt a változás sikeres kezeléséhez.