Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Virtuális tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Közép- és felsővezetőknek

  Hány résztvevőnek?

  1 - 6 fő

  Mennyi ideig tart?

  60 perc - 0,5 nap

  • Személyes tréning
  • Coaching

  Mit jelent a business coaching?

  Ha szigorúan, tükörszerűen akarnánk lefordítani az angol business coach kifejezést, az “üzleti edző” szókapcsolattal találnánk szembe magunkat. Ez az értelmezés pedig egyáltalán nem áll messze a valóságtól.

  Akár fontos versenyre készíti fel az edző a sportolót, akár a teljesítőképesség megtartása, fokozatos növelése az elsődleges cél, az az alapvető értékek állandóak. Egy jó edző amellett, hogy épít a sportoló meglévő képességeire, ismeri félelmeit és gyengeségeit, így személyre szabottan segít, hogy ezeket meghaladva tartós fejlődést érjen el, és kihozza a legjobbat tanítványából.

  Az üzleti értelemben vett coaching is ehhez hasonlóan működik. Bár e téren rekordok megdöntése és világversenyek helyett a hosszú távú fejlődés és a vállalat sikere a cél, a hangsúlyt itt is a kompetenciák maximális feltárására, a résztvevőkben rejlő potenciál kihasználására helyezzük.

  vállalati coach

  Ezért érdemes a Develor business coach szolgáltatását választani

  Akár egy munkahelyi team, akár felsővezetők fejlesztéséről van szó, a Develor business coaching szolgáltatásával hatékonyan érheted el a kitűzött célokat. Ezt az alábbi szempontok támasztják alá:

  • Business coach csapatunk nagy létszámmal rendelkezik, így megfelelő kapacitást tudunk biztosítani.
  • Amellett, hogy a csapat tagjai tapasztalt coach-ok, jelentős vezetői gyakorlattal is rendelkeznek. A vezetői önismeret megalapozására az Insight Discovery módszertant alkalmazzuk, amely már számos helyen bizonyított – kiérdemelten említik coaching körökben világklasszisként. A coaching folyamat megalapozására alkalmas lehet még a CapTain kompetenciateszt vagy a 360°-os visszajelzés is.
  • Annak érdekében, hogy az együttműködés alatt mind a kapcsolattartás, mind az adminisztráció problémamentes legyen, állandó kapcsolattartót biztosítunk.

  Coaching a Develor szakembereitől: erre számíthatsz

  Módszertanunk alapvetései

  Célunk, hogy az üzleti coach és a coachee (azaz a coaching folyamatban résztvevő vezető vagy munkavállaló) közötti együttműködés kitűzött célokon alapuljon. Eredményorientált szemléletünk mentén a business coaching folyamataink az adott cél felé megtett összefüggő, határozott lépések sorozataként írhatók le: a pozitív változás így nemcsak azonnal érzékelhető, de tartós is lesz.

  Coach szakembereink rendszerszemlélet alapján dolgoznak: munkájuknak egyaránt részét képezi a saját élményű fejlesztő munka és a szerepgondozás. Mi jelent ez pontosan? Amellett, hogy a coachee teljes szakmai személyiségére hatva feltárjuk egyéni erősségeit, eddig ki nem aknázott kompetenciáit, prioritásként kezeljük a munkahelyi szerepek tisztázását, a vezetői szerep jelenlegi és jövőbeli készségeinek feljesztését is.

  A business coaching folyamata

  Business coaching folyamatunk nulladik lépése mindig egy igényfeltáró találkozás, amely során az üzleti coach és coachee megismerik egymást, és ami a legfontosabb: a coachee elképzelései, elvárásai alapján közösen kitűzik az együttműködés pontos céljait.

  A valódi coaching ezután veszi kezdetét. Az ülések számát az egyéni ajánlat határozza meg, időtartamuk általában egyenként 60 perc. Az alkalmak rugalmasan igazíthatók a mindennapi munkamenethez, 100%-ban személyre szabottak, bizalmasságukat pedig titoktartási kötelezettség biztosítja. A folyamatot értékelési beszélgetés zárja, amely során a coach és a coachee kölcsönösen megosztják tapasztalataikat, visszajelzéseiket.

  Mit várunk a résztvevőktől?

  A business coaching sikere természetesen nagyban múlik a coachee hozzáállásán is. A hatékonyság érdekében a résztvevőktől elsősorban teljes mértékű elkötelezettséget várunk a saját maga által kitűzött célok iránt. Emellett elengedhetetlen a nyitottság, az őszinteség, az aktív közreműködés és a felelősségvállalás is.

  A business coaching a vezetői személyiségfejlesztés és önismeret hatékony módszere, de csapatok esetében is működik.

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások