Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • Döntéshozók, a fejlesztési program célcsoportjának vezetői és a célcsoport képviselői

  Hány résztvevőnek?

  Mennyi ideig tart?

  1 nap

  Blended Learning
  • Workshop

  Egy komplex fejlesztési program megtervezésekor arra kérjük ügyfeleinket, gondolják át, milyen üzleti teljesítményt (KPI) várnak el egy csapattól. Tehát az elvárt eredmény meghatározása az első lépés, míg a tréning tartalmának kialakítása csak az előkészítési szakasz utolsó lépése.

  Develor value chain workshop

  A DÉL módszer is a szervezet üzleti céljaiból indul ki, ugyanúgy, mint bármely más tervezési folyamat. Ugyanakkor, más módszerektől eltérően, a kulcs viselkedésekre összpontosít.

  Arra a kérdésre keressük a választ, hogy mi az a tevékenység, viselkedés és hozzáállás, ami elengedhetetlen a meghatározott üzleti cél eléréséhez. Ezután érintünk minden olyan tényezőt, amely közvetlenül vagy közvetve befolyásolja az adott cél elérését. A teljes fejlesztési folyamatot a Kirkpatrick-módszertan alapján és eszköztárával építjük fel, amely meghatározza, hogy milyen viselkedést és tudást kell elsajátítani a fejlesztés végére. Következő lépésként azokat a folyamatokat, rendszereket és eszközöket keressük, amelyek támogatják és fenntartják a meghatározott kulcsviselkedéseket.

  A felvázolt tervezési folyamat egy Tervező DÉL Workshop keretein belül valósul meg, amelyen a vállalat vezetői, a kiválasztott munkatársak és a Develor szakemberei vesznek részt. A fejlesztés a workshopon meghatározott akcióterven alapul. A kulcsviselkedések megvalósulását és alkalmazását előre meghatározott alkalmazás támogató eszközök biztosítják, valamint az előre meghatározott mérési rendszer is segít nyomon követni a kitűzött üzleti célok elérését.

  A képzési programra, mint megtérülést biztosító üzleti befektetésre tekintünk és annak megtervezését és megvalósítását egy üzleti projektként kezeljük. A workshop egy elengedhetetlen feltétele annak, hogy üzleti értéket garantáló fejlesztési programot legyünk képesek összeállítani.

  Segítségre van szükséged értéklánc témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások