Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • HR és felsővezetés

  Hány résztvevőnek?

  Különböző csoportok a szervezeten belül

  Mennyi ideig tart?

  4-6 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha rendelkezésre állnak a munkavállalói profilok/persona és a munkáltatói értékígéret / EVP), 8-12 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha korábban nem volt Employer Branding projekt), 3-6 hónap a megvalósítás támogatásához (opcionális)

  A munkavállalói út tervezése egy strukturált folyamat, amely összesíti és ábrázolja a munkatársi élmény valamennyi lényeges elemét kezdve a jelölt státusztól egészen a kilépés pillanatáig. A munkavállalói út egy teljes életciklusra vonatkozó áttekintés azokról a tapasztalatokról, amelyeket egy alkalmazott / jelölt átél az aktuális munkával való elégedetlenség tudatosításától az új vállalat elhagyásáig.

  A munkavállalói út tervezése (Employee Journey Mapping) arra az élményre összpontosít, amelyet a munkavállaló szeretne megkapni a szervezettől, és amit a szervezet át akar adni a – potenciális és meglévő – munkatársainak.

  A módszer segítségével könnyedén felmérhetjük és javíthatjuk a jelenlegi működést a munkatvállalói életciklus szemszögéből. A projekt során arra a kérdésre keresünk választ, hogy: „Vonzóak és a munkatársi elkötelezettséget erősítik a munkatársakkal kapcsolatos folyamatok és gyakorlatok?” Az első szakasz a jelenlegi állapot értékelésére összpontosít, a munkatársak tapasztalatának őszinte és egyértelmű értékelésével. Ebben a szakaszban értékeljük a jelölt és a munkavállalói út 4-4 fázisát.

  A második szakasz a kívánt állapot megteremtését célozza. A gyorsan bevezethető akciók (Quick Win) és stratégiai projektek megvalósítása révén az a célunk, hogy a munkatársak számára megkülönböztető és elkötelező munkavállaói élményt nyújtsunk.

  Mint minden tanácsadói projektben, a megvalósítás jelenti itt is a valódi változást. Remek ötleteink lehetnek, amik a fiókban maradnak, vagy munkavállalói értékajánlatunkat kivételes valósággá tehetjük mindenki számára, aki a cégünknél dolgozik vagy szeretne dolgozni.

  A projekt hossza:

  • 4-6 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha rendelkezésre állnak a munkavállalói profilok/persona és a munkáltatói értékígéret / EVP)
  • 8-12 hét a munkavállalói út feltérképezéséhez (ha korábban nem volt Employer Branding projekt)
  • 3-6 hónap a megvalósítás támogatásához (opcionális)

  LEAN módszerrel dolgozunk, egy nap sem telik el felesleges tevékenységekkel. A teljes projekt 3-10 napnyi workshopot vesz igénybe a vállalat képviselőinek bevonásával. Rendelkezünk egy szabványosított, kipróbált és bevált munkavállalói út feltérképezési folyamattal, amelyet mindig teljes mértékben a vállalat sajátosságaihoz és igényeihez illesztünk.

  A munkavállalói út feltérképezése és tervezése nemcsak a toborzási tevékenységet (tehetségek vonzása), hanem a meglévő munkavállalók megtartását és elkötelezettségét is erősítik.

  Költségeket takarítunk meg és növeljük a toborzási marketing hatékonyságát.

  A projekt eredményeit újra felhasználhatjuk más vállalati egységekben, vagy kiterjeszthetjük a projekt hatáskörét más helyekre és országokra.

  Segítségre van szükséged Employee journey mapping témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások