Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • Felső- és középvezetők

  Hány résztvevőnek?

  Nincs felső korlát

  Mennyi ideig tart?

  1 nap

  A visszajelző beszélgetések általában nem működnek, legalábbis az esetek döntő részében ez a tapasztalat. A lényeg az, hogy a beszélgetést a befogadó irányából nézzük, mert a befogadó az, aki eldönti, hogy mikor és mit tanuljon, és mert a nap végén nem számít, hogy mennyi hatalma és szakértelme van annak, aki a visszajelzést adja, a befogadó az, aki eldönti, hogy mit kezdjen a visszajelzéssel.

  A VISSZAJELZÉS FOGADÁSÁBAN IGAZÁN HATÉKONYNAK LENNI MA MÁR MESTERI KÉSZSÉG. OLYAN, TANULÓ SZERVEZETEKET KELL LÉTREHOZNUNK, AMELYEKBEN AZ EMBEREK NYITOTTAK A TANULÁSRA ÉS A FEJLŐDÉSRE.

  A cél nem az, hogy minden visszajelzést elfogadjunk, hanem az, hogy képesek legyünk nyitottan részt venni a beszélgetésben, hogy ügyesebben dönthessünk arról, mit kezdjünk a visszajelzéssel. Más szóval, a visszajelzések megfelelő fogadása nem azt jelenti, hogy mindig el kell fogadni azt, hanem, hogy a párbeszédben való részvétellel és átgondolt döntések meghozatalával hogyan használjuk fel az információt, és mit tanulhatunk belőle. Ha valamit fenyegetésként érzékelsz, megválaszthatod a válaszodat: „Flight”, „Fight” vagy „Flow”.

  A vezetőknek példát kell mutatniuk a tanulni akaró hallgató magatartással, értő figyelemmel hiszen óriási hatással vannak a csapatokra és a szervezetre. A legjobban teljesítő csapatok nyitottak arra, hogy gyakran adjanak és kapjanak visszajelzést. A vezetőknek jónak kell lenniük a visszajelzések fogadásában és tisztában kell lenniük azokkal a kiváltó okokkal, amelyek megnehezítik a visszajelzések jó fogadását. 

  Témák

  • A visszajelzés lehetséges előnyei
  • A visszajelzési univerzum
  • A paradoxon
  • A védekező üzemmód kiváltó okai
  • Hogyan fogadjunk jól visszajelzést

   

  Segítségre van szükséged ezen témával kapcsolatban?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások