Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • Vezetők a szervezet valamennyi szintjén

  Hány résztvevőnek?

  Nincs felső korlát

  Mennyi ideig tart?

  1 nap

  Úgy gondolod, hogy jól tudsz hallgatni? Jól hallgatni nagyon nehéz, mert ahhoz, hogy jól hallgassunk, ki kell bírni, hogy ne mondjuk ki azt, amit éppen mondani akarunk, és uralkodni kell magunkon, hogy ne szakítsuk félbe a másikat. A valódi hallgatáshoz az kell, hogy érdeklődjünk a másik ember iránt, nem pedig az, hogy csak érdeklődést mutassunk, és ehhez a saját magunk érdekeit néha háttérbe kell szorítanunk. 

  Ki kell lépnünk saját világunkból, saját gondolatainkból és érzéseinkből. Félre kell tennünk – legalábbis egy pillanatra – saját prekoncepcióinkat és előítéleteinket, saját nézőpontunkat. Ez egy lényeges lépés, és nem könnyű feladat! Miért olyan nehéz ez? Mert a saját igényeink és érzéseink súlyos impulzusokként lüktetnek bennünk. Feltétlenül követelik a figyelmünket. 

  A MEGHALLGATÁS TÁPLÁLJA VEZETŐI KÉPESSÉGÜNKET.

  A másfajta és mélyebb szintű hallgatás lehetővé teszi számunkra, hogy a munkahelyi kapcsolatok más szintjét teremtsük meg. Minél inkább megköveteli a munka az együttműködést, a nyílt kommunikációt és az egymás elkötelezettségében való bizalmat, annál inkább igényli a személyre szabott kapcsolatokat.

  A program során a résztvevők megértik, mi a kulcsa annak, hogy a másik ember úgy érezze, hogy megértették, miért olyan nehéz jól hallgatni, és hogyan fejlesszük ki az öt „magánhangzót”, hogy jó hallgatóvá váljunk.

  A nagy vezetők kifejlesztették ezt a képességet, és tudják, hogyan építsék ki azt a bizalmat és nyitottságot, amelyre a jelenlegi munkakörülmények között szükségünk van. Ezt a képzési modult kiegészíti egy második, amelyben a „fejlődés érdekében történő hallgatás” készségén dolgozunk. 

  Témák

  • A hallgatás szintjei
  • Különböző hallgatók
  • A kapcsolatok szintjei
  • A hallgatás magánhangzói
  • Érvényesítés
  • Empatikus hallgatás

   

  Segítségre van szükséged ezen témával kapcsolatban?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások