Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

Kinek javasoljuk?

  • Kulcs munkatársak és felsővezetés

Hány résztvevőnek?

Különböző csoportok az egész szervezeten belül

Mennyi ideig tart?

A teljes program 8-26 hét, a menedzsment workshopjai 2-3 napot vesznek igénybe.

Kiket nevezünk kulcs munkatársaknak (Key Employees)? Azokat, akiket valamely speciális tudás, készség vagy szakmai tapasztalat miatt nehéz pótolni. A kulcs munkatársak elvesztése nagy kockázatot jelent, mivel a helyettesítés túl drága, hosszú időt vesz igénybe vagy sok esetben szinte lehetetlen.

A Key Employee Retention Program (kulcsmunkatársak megtartási programja) egy hosszú távú megoldás, amely közvetlen hatást gyakorol a kulcs munkatársak megtartására és motivációjára. Hét lépésből álló tudatos folyamat, amely magában foglalja az összes szükséges tervezési, végrehajtási, összehangolási és nyomonkövetési tevékenységet ennek a rendszernek a létrehozása és hosszú távú fenntartása érdekében. Ez a gondosan megtervezett és megvalósított folyamat lehetővé teszi a szervezet számára, hogy kulcsfontosságú munkatársai révén fenntartsa és megerősítse versenyelőnyét.

Célunk, hogy növeljük ezen munkatársak motivációját és elkötelezettségét, megfelelő időben adjuk át az ismereteket, valamint utódlási tervet készítsünk. Ezen akciók révén jelentősen csökken az üzleti kockázat, amelyet egy kulcs munkatárs távozása okozna. A program a kulcs munkatársak azonosítására szolgáló kritériumok összehangolásával kezdődik. A kiválasztott személyek számára meghatározzuk a szükséges megtartási lépéseket és felelősségeket a Key Employee Matrixban. A lépések következetes végrehajtásával mind a kulcsfontosságú munkatársak megtartását, mind a potenciális utódok fejlesztését biztosíthatjuk.

A kulcs munkatársak azonosításra kerülnek és értékelésre kerül a távozási hajlandóságuk, motivátoraik és egyéb lényeges szempontok. A program eredményeként nő a kulcs munkatársak elkötelezettsége, csökken a fluktuációjuk és megszűnik az ismeretek elvesztésének valószínűsége. A részletes utódlási terv a projekt kézzelfogható eredménye a menedzsment és a HR számára egyaránt. A kivitelezés közös munkaként történik, a HR és a felsővezetés bevonásával. Biztosítjuk az összes szükséges sablont és hasznos referenciákat más szervezetektől. Folyamatos támogatást nyújtunk a teljes folyamat során.

Segítségre van szükséged Key employee retention program témában?

Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

Kapcsolódó megoldások