Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • Minden olyan szervezet, amely kész és nyitott a munkavállalói elkötelezettség szintjének vizsgálatára.

  Hány résztvevőnek?

  Szervezeten belül különböző csoportok

  Mennyi ideig tart?

  1-2 hét a felmérés testreszabására (opcionális) és a tervezésre 2-4 hét a felmérés lefuttatására 2 hét az eredmények elemzéséhez, az átfogó és a részlegspecifikus eredmények létrehozásához (ha szükséges) 2-4 óra az eredmények bemutatására és értelmezésére

  Munkavállalói élmény (EX)
  • Szervezeti diagnosztika

  A Momentor Research-szel együttműködve a DEVELOR elkészítette saját munkavállalói felmérését, mely tartalmazza a legfontosabb elkötelezettségi tényezők átfogó mérését és a vállalat teljesítményét ezen területeken.

  A téma bonyolultsága és érzékenysége nagyon alapos, strukturált és rugalmas módszertant igényel, amely lehetővé teszi a testreszabott megközelítést. Ezen igényeknek való megfelelés érdekében kérdőívünk teljes mértékben megbízónk egyedi igényeihez igazítható, és bármilyen nyelven eljuttatható online és offline formában egyaránt. A felmérés eredményeit egy jelentés foglalja össze, amely releváns referenciaértékeket kínál a visszajelzések és a javításra kijelölt területek jobb megértése érdekében.

  A munkavállalói elkötelezettség-felmérés eredményei megbízható és inspiráló alapokat nyújtanak egy olyan fejlesztési folyamat elindításához, amely valós hatást vált ki, és minden érdekelt felet támogat abban, hogy a változások mögé álljon.

  A felmérés kérdőíve nagymértékben igazítható a speciális igényekhez, így mérhető néhány vállalat-specifikus tényező. A felmérés EE indexe lehetővé teszi a munkatársak elkötelezettségével kapcsolatos jelenleg leggyengébb pontok egyszerű áttekintését és célok kitűzését ezek javítására. A Fontosság-teljesítmény mátrix lehetővé teszi a vállalaton belüli elkötelezettség javítására irányuló erőforrások optimalizálását. A felmérés eredményeinek bemutatására prezentáció mellett a munkatársak bevonását célzó workshop sorozatot is javaslunk.

  Segítségre van szükséged Munkatársi elkötelezettség felméréssel kapcsolatban?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások