Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Teljes szervezet, valamennyi munkatárs
  • HR részleg, mint a kezdeményezés mozgatórugója
  • A projektcsapat szoros együttműködésére van szükség
  • Változás Nagykövetek a folyamatok és szükséges változtatások támogatására

  Hány résztvevőnek?

  Szervezeten belül különböző csoportok

  Mennyi ideig tart?

  1 - 6 hónap

  A munkavállalói elkötelezettség egy mérhető érzelmi kötődés, amelyet a munkavállalók és a vezetők éreznek a cégük iránt; ez befolyásolja őket abban, hogy önkéntesen, nagyobb erőfeszítéseket tegyenek a szervezeti célok és a siker elérése érdekében. Globálisan a munkavállalók csupán 15%-a tartozik az „elkötelezett” kategóriába.  Az elkötelezett munkatársak szenvedélyesen dolgoznak, és erős érzelmi kötődéssel kapcsolódnak a munkahelyükhöz. Ők az innovációt élharcosai és ők azok, akik leginkább a cég fejlődéséért felelősek. Ők a vállalat önkéntes képviselői és pozitív hírének szószólói.

  A munkatársi elkötelezettség fejlesztési projekt fő célja az elkötelezettség és megtartás jelenlegi szintjének növelése. E cél elérése tudatos folyamatot, megfelelő tervezési lépéseket és fegyelmezett végrehajtást igényel. A DEVELOR az egész projekt során támogató partneri szerepet vállal, a felméréstől kezdve a változások bevezetéséig. A projekt cégenként változó lehet, a szervezet egyedi igényeinek és a körülményeknek megfelelően.

  Employee engagement development

  Ahhoz, hogy tudjuk, merre kell előre lépnünk, tudnunk kell, hogy hol állunk jelenleg. A kiindulópont egy munkatársi elkötelezettségi felmérés, amely objektív és átfogó képet nyújt a vezetés számára a jelenlegi állapotról. A feltárt gyengeségek és hiányzó elkötelezettség-driverek alapján tervezhetjük meg a fejlesztési folyamatot.

  A program során különféle módszereket alkalmazhatunk a fókuszcsoportoktól, interjúktól, workshopoktól kezdve a munkavállalói életút (employee journey) feltérképezéséig, valamint a megállapodott akciók végrehajtásának támogatásának módszereihez. Keretkoncepcióként a MAGIC és a SCARF modelleket használjuk.

  A végeredmény a megvalósítás szintjétől függ:

  • A folyamatoknak nemcsak a szokásos részletes lépéseket kell tartalmazniuk, hanem a követendő kulcs viselkedéseket is, amelyek biztosítják a kívánt eredményt. Mivel a közvetlen vezetők feladata, hogy olyan környezetet teremtsenek, amely táplálja az elkötelezettséget, mindenekelőtt őket kell támogatnunk ebben a szerepükben.

  • Megoldásunkban a Vezetői Irányítási Modell (governancee model) nevű keretrendszerben gyűjtjük össze. Ezek azok a vezetői rutinok, melyek a munkatársi elkötelezettséget támogató környezetet teremtenek.

  • A viselkedésváltozás fenntarthatóságát a kidolgozott Munkavállalói Elkötelezettség Alkalmazástámogató Rendszer (key drivers) biztosítja vezetői és munkavállalói szinten egyaránt.

  Óriási tapasztalatunk van munkatársi elkötelezettség fejlesztésében.

  Szükséges szakértelemmel bírunk a teljes fejlesztési folyamat megvalósításához, az elkötelezettségi felméréstől kezdve a fejlesztési akciók végrehajtásáig, beleértve a vezetők fejlesztését is.

   

  Segítségre van szükséged munkavállalói elkötelezettség fejlesztéssel kapcsolatban?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások