Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • új belépők

  Hány résztvevőnek?

  3-5 fő/csapat

  Mennyi ideig tart?

  90 - 180 perc / csapat

  Az információátadás minősége és mennyisége rövid távon nagyban befolyásolja az új kolléga elkötelezettségét, ezért a Develor egységes, játékalapú megoldást kínál az új belépők beilleszkedésének segítésére.

  Az onboarding folyamat optimalizálása egy modern, játékalapú megoldást fejlesztettünk ki. A táblagépekre programozott speciális oktatási célú játék különféle feladatokat tartalmaz, amelyeket a vállalat telephelyén kell elvégezni az új belépő társaikkal együtt, kollégáik és az őket körülvevő tárgyak bevonásával. A gyakorlatsor digitális elemekkel ötvözi a hagyományos szabadulószoba-játék megközelítéssel.

  A játék célja, hogy a résztvevők megismerjék azt a fizikai, szabályozási, emberi és kultúrális vállalati környezetet, amelyben dolgozni fognak. A játékban részt vevő csapat feladatai felölelik a vállalat történelmét, értékeit, munkabiztonsági szabályait és mindazon témákat, amelyeket minden új belépőnek meg kell ismernie.

  Employee Onboarding games

  Az izgalmas, szórakoztató játék és technológia által támogatott integrációs program lehetővé teszi az újonnan érkezők számára, hogy jobban megértsék a vállalat működését, munkáját és kollégáikat, valamint rendkívül pozitív és emlékezetes első tapasztalatokat szerezzenek.

  Olyan technológiával, felszereléssel és szakértőkkel rendelkezünk, amely lehetővé teszi, hogy teljesen testreszabott, játékalapú programot fejlesszünk ki megbízóink számára.

  Segítségre van szükséged Onboarding témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások