Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

 • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

 • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

Kinek javasoljuk?

 • Minden munkavállalói szint

Hány résztvevőnek?

8 - 12

Mennyi ideig tart?

1 nap

 • Személyes tréning
 • Virtuális tréning

Bár sokféle digitális eszközt és szoftvert használunk, a legtöbbünk nem használja őket tudatosan, vagy nem ismeri az általuk kínált lehetőségek teljes spektrumát. Elégedettek vagyunk azzal, hogy megismerkedünk a rendszeresen használt alapvető funkciókkal, és nem fordítunk időt vagy energiát a többi számára. Talán csak mert nem érdekel bennünket. Azonban akár egy kis trükkel is, jelentősen növelhetjük hatékonyságunkat.

Ez a program azok számára készült, akik magabiztosabbá szeretnének válni és egyszerűbbé tenni a munkájukat a megfelelő technológiák alkalmazásával. E személyre szabott program célja, hogy digitális szempontból feltérképezze a legfontosabb problémás munkaterületeket – a DEVELOR Digital Navigator segítségével. Attitűd formáló és mélyíti a kiválasztott szoftver (ek) re vonatkozó felhasználói ismereteket. Javítja a résztvevők személyes hatékonyságát a napi munka feladatok, tevékenységek végzésében a leginkább megfelelő digitális eszközök megfontolt kiválasztása és alkalmazása révén.

Personal digital efficiency

A programot megelőzően feltérképezzük az aktuális digitális szokásokat és megoldásokat vállalaton belül, valamint a digitális technológiák használatával kapcsolatos problémákat, amelyek gátolják a fejlődést és az egyéni hatékonyságot.

Ezen információk alapján jelentős időt fordítunk arra, hogy elmélyítsük a résztvevők ismereteit a vállalatnál gyakran használt szoftverekről. Olyan hasznos trükköket és technikákat tanítunk, amelyek segítik a különböző funkciók jobb kihasználását. Ezáltal a résztvevők nemcsak módszertannal gazdagodnak, hanem ötletek is kapnak, javaslatok és best practiceket is az egyes eszközökkel kapcsolatosan.

A DEVELOR Digitális Navigátor Modellje segítségével a résztvevők egy strukturált megközelítést is tanulnak a digitális eszközök megtalálására, tudatos kiválasztására és értékelésére vonatkozóan, amelyek segíthetik őket a mindennapi munkájukban.

Végül, de nem utolsósorban, saját személyes útjukat és cselekvési tervüket hozzák létre a digitális szokásaik hosszú távú és sikeres megváltoztatásához.

A program végére a résztvevők képesek lesznek arra, hogy

 • a vállalatnál naponta használt szoftver (ek) specifikus – esetleg ismeretlen – funkcióit használják, és hasznos tippeket és trükköket tanulnak meg arról, hogyan használhatják ezeket még hatékonyabban
 • digitális szempontból vizsgálják felül saját munka hatékonyságukat, és azonosítsák a ” fájdalom pontokat “, ahol a digitális technológia segíthet
 • olyan megközelítést alkalmazzanak, ami segít megtalálni azokat a potenciális alkalmazásokat, amelyek megoldást jelentenek a nehézségek leküzdésében
 • azonosítani tudják azokat a lehetséges digitális eszközöket, amelyek a napi gyakorlatban hasznosak
 • saját személyes útjukat és cselekvési tervüket létre tudják hozni a digitális szokásaik hosszú távú és sikeres megváltoztatásához.

Témák

 • A digitális világgal kapcsolatos leggyakrabban használt kifejezések és fogalmak megismertetése és megértése
 • A DEVELOR Digital Navigator modell segítségével gyakorlati segítségnyújtás a megfelelő eszközök megtalálásához
 • A vállalatnál naponta használt szoftver (ek) felhasználói ismereteinek mélyítése
 • Ötletek és legjobb gyakorlatok összegyűjtése hasznos digitális eszközökről és megoldásokról melyek növelik az egyéni hatékonyságot (üzleti és magánélet egyaránt)
 • Stratégia és a “” kövér dohányos “- tipikus változás blokkolók, és útmutató, hogyan lehet őket leküzdeni
 • Egyéni és csapat szintű cselekvés tervezés a sikeres átmenethez

Segítségre van szükséged Személyes digitális hatékonyság témában?

Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

Kapcsolódó megoldások