Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Ismét indul a Strategic HR Skills!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Kinek javasoljuk?

  • Tehetségek
  • High Potentials

  Hány résztvevőnek?

  5 - nincs felső létszámkorlát

  Mennyi ideig tart?

  0,5 - 2 év

  Ezen munkatársak megtartására és továbbfejlesztésére dolgoztuk ki a Tehetségmenedzsment programunkat. Célunk, hogy benvonzzuk, fejlesszük, motiváljuk és megtartsuk a jól teljesítő munkatársakat, elkötelezetté tegyük őket úgy, hogy azonosulnak vállalat értékeivel, kultúrájával és stratégiájával. A program sikerét nagymértékben befolyásolja a tehetségek közvetlen vezetőinek hozzájárulása és bevonása.

  A legtöbb esetben megbízóinkat abban segítjük, hogy előre meghatározott szempontokat tartalmazó kifinomult folyamatot dolgozzon ki azon munkatársak azonosítására, akik kritikus szerepet játszhatnak az üzleti tervek megvalósításában. A tehetségek meghatározása után felmérjük a kiválasztott csapat ismereteit és készségeit annak érdekében, hogy egy vállalat-specifikus, hatásos és hatékony fejlesztési tervet készítsünk számukra. Ez a teljesen testreszabott fejlesztési út – igazodva a lehetséges karrierutakhoz – lehetőséget nyújt a tehetségeknek, hogy azon szakmai kompetenciáikat fejlesszék, melyek ahhoz szükségesek, hogy a jövőben vezetői pozícióba kerülhessenek. Egy jól megtervezett fejlesztési út az X-Learning (kiterjesztett tanulás) koncepciónk alapelveit követi, és különféle blended learning tanulási eseményeket és tevékenységeket tartalmaz. A módszerek és eszközök sokfélesége hozzájárulhat a tanulók tapasztalatszerzéséhez és ezáltal a talent csapat gondolkodásmódjának és viselkedésének tartós megváltozásához. Az online vagy tantermi képzések között a résztvevők egyéni vagy páros feladatokat kapnak a tanultak gyakorlásához és hogy támogassák a készségek rögzülését. A tehetségek extra feladatok segítségével vizsgálják meg és részletezik a képzési témákat, hogy mélyen megértsék és sikeres alkalmazzák azokat. A legtöbb programunkban a tehetségek kis projektcsoportokban dolgoznak, ahol kipróbálhatják és tesztelhetik a különféle technikákat, valamint megtanulhatják, hogyan érdemes együttműködni. A résztvevők előrehaladását folyamatosan figyelemmel kísérjük, mérjük, összehangoljuk a fejlesztési céljaikkal, valamint a vállalat üzleti igényeivel. Azok a projektek, amelyeken a tehetségek dolgoznak, valódi üzleti értéket teremtenek, tovább növelve a fejlesztés megtérülését.

  Talent management program

  A teljes program minimum fél, ideális esetben 1-2 évet vesz igénybe. A tehetségek havonta vesznek részt “tanulási eseményeken”, tantermi képzés esetén kéthavonta találkoznak. A közvetlen vezetőket bevonjuk a programba, illetve szakmai mentorok bevonása is lehetséges.

  Külön hangsúlyt fektetünk a tehetségek megtartására és elkötelezettségére a program során. Az elvárások menedzselése döntő fontosságú annak elkerülése érdekében, hogy a kiválasztott kollégák túl magas elvárásokat állítsanak fel a programmal és a céggel szemben.

  A kiemelkedő résztvevői élmény elérése érdekében színes módszertant, eszközöket és tevékenységeket alkalmazunk. Mivel a tanulás nem esemény(ek), hanem egy folyamat, a képzések közötti tevékenységeknek és feladatoknak kritikus szerepük van az elvvárt változásban és fejlődésben. A tehetségek külön-külön, párban és projektcsoportokban dolgoznak, valódi értéket teremtenek “házi feldataikkal”. A fejlődést egy dashboard méri, a tehetségprojektek által létrehozott érték programjaink extra értéke, magas megtérülést biztosítva a progaram számára.

  Segítségre van szükséged Tehetségmenedzsment témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások