Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Virtuális tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Kinek javasoljuk?

  • Közép és felsővezetői csapatok

  Hány résztvevőnek?

  8 - 12

  Mennyi ideig tart?

  2 nap

  • Személyes tréning
  • Virtuális tréning

  Mit jelent a változásmenedzsment?

  A változásmenedzsment azon módszerek és kialakított szokások összessége, amely alapján egy vállalkozás kezeli és elfogadja a változásokat – mint külső, mint belső folyamataiban. A változás, mértékétől és jellegétől függően nagy kihívást jelenthet a vállalatoknak. Ezért van szükség olyan jó gyakorlatokra, amelyek a cég minden szintjén segítik az együttműködést. Ezek a gyakorlatok egyúttal maximalizálják az átalakulásból fakadó előnyöket, és minimalizálják a hátrányokat. Hogy ez megvalósuljon, ahhoz hatékony vállalkozás menedzsment szükséges, amely magában foglalja a megfelelő lépések előkészítését, a munkavállalók támogatását, és az átalakuló folyamatok monitorozását.

  A vállalatokat, üzleteket érintő változások kezeléséről ma is számos tévhit kering – a Develornál azonban kipróbált módszertanra és valós gyakorlatra építünk.

  Nem csak a felsővezetők dolga

  Az egyik ilyen gyakori tévhit, hogy változás menedzsment technikákra csak a cégek első számú döntéshozóinak, felsővezetői rétegének van szüksége, hiszen nagyrészt ők a változások elindítói. A valóságban azonban a legtöbb problémával a közép-és alsó szintű vezetők találkoznak – hiszen a változás ténye számukra már előre eldöntött tény, amelyhez látszólag az árral sodródva kell alkalmazkodniuk. Kiemelten fontos azonban, hogy saját szervezeti szintjükön ne csak „elszenvedői” legyenek a változásoknak, hanem határozott vezetéssel irányíthassák csapatukat a változás lehető legjobb kimenetele felé. A változásokhoz való pozitív hozzáállást érdemes munkatársi szinten is erősíteni, hiszen az elmúlt évtizedekben a változások egyre gyorsabbak és intenzívebbek. A munkatársak érzékenyítését támogatják a VUCA Mindset és Growth Mindset tréningek.

  Ezért hasznos a változás menedzsment tréning

  Ahhoz, hogy a változás valóban fejlődési lehetőséget jelentsen a cégnek, olyan korszerű szemléletmód és gyakorlatias eszközrendszer szükséges, amelyek tudatosan alkalmazhatók az üzleti siker érdekében. A változásmenedzsment célja, hogy a vállalat ne csak „túléljen”, hanem ügyfelei elvárásait is képes legyen meghaladni – ezzel tartva lépéselőnyét versenytársaival szemben.

  Ezt nyújtja a Develor változásmenedzsment programja

  Változás menedzsment programunkat úgy dolgoztuk ki, hogy a képzés végeztével minden résztvevő naprakész megközelítésekkel és gyakorlati eszközökkel felvértezve álljon fel a székéből. Programunk épít a kihívások önálló kezelésének módszereire, miközben számos helyzetben használható eszköztárat nyújt a hatékony csapatmunkához. Kész válaszok helyett szituáció szerint használható megközelítéseket biztosítunk az alábbi területeken:

  ●      lépéstartás a vállalati változásokra jellemző gyors információáramlással;

  ●      vezetési trükkök és motivációs eszközök, amelyek segítenek leküzdeni a kollégák változással szembeni ellenállását;

  ●      tanácsok az újratervezés erőfeszítéseinek sikeréért.

  A Develornál folyamatosan tapasztaljuk, hogy azok a cégek képesek fejlődni és a változó körülmények mellett is eredményeket felmutatni, amelyek teret adnak a tanulásnak. Így a csapat minden tagja kiteljesítheti a benne rejlő potenciált.

  A program célja és kimenete

  Célunk, hogy olyan eszközöket adjunk a hozzánk forduló vezetők kezébe, amelyeket hosszú távon, különböző körülmények között is alkalmazhatnak. Biztosíthatunk arról, hogy a program végére a résztvevők képesek lesznek arra, hogy

  ●      megértsék és elfogadják a változások szükségességét: így nem akadályként, hanem lehetőségként tekintenek rájuk.

  ●      Alkalmazzák a program során elsajátított korszerű változásmenedzsment technikákat: minden helyzet sajátosságaira adaptívan átalakítva.

  ●      Felmérjék és hatékonyan kezeljék beosztottjaik, munkatársaik ellenállását: a változás kihívásokkal teli folyamat, amelyet empátiával és határozottsággal lehet véghez vinni.

  A változásmenedzsment tréning fő témái

  ●      A változás fogalma és a „Változás formula”

  ●      A változásmenedzsment alapfogalmai (a változásmenedzsment guruk szerint)

  ●      A változás és a siker emberi oldala

  ●      A változásmenedzsmenttel kapcsolatos elemzési technikák

  ●      A változással szembeni ellenállás és alternatívák leküzdése

  ●      Az egyéni változási folyamat mechanizmusa

  ●      Vezetői elvárások a változás során

  ●      A változás alapvetői lépéseinek elfogadása

  Develor tréningek a céged fejlődéséért

  A változásmenedzsment program mellett számos más tréning és tanácsadási szolgáltatás is szerepel a Develor palettáján, amelyek segítenek, hogy könnyedén vegyük a VUCA-világ, a hibrid működés, vagy éppen a szemléletváltás kihívásait. Ez természetesen csak néhány példa képzési megoldásaink közül – fedezd fel további szolgáltatásainkat!

  Segítségre van szükséged Változásmenedzsment témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!

   Kapcsolódó megoldások