Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Eredményorientált szervezetfejlesztés - Develor Think Performance™

  Másként gondolkodunk, mint a többség. Számunkra nem csupán az a cél, hogy csapatod összekovácsolódjon: szervezetfejlesztés tréningjeink célja minden esetben ügyfeleink üzleti teljesítményének növekedése. Ezért alkottuk meg a Develor Think Performance™ koncepciót.

  Aki már valaha is utánanézett, milyen lehetőségek léteznek a szervezeti kultúra fejlesztésére, biztosan hallott már a Kirkpatrick-módszerről. Ennek 4 szintjét a legtöbb szakember mérési eszközként használja – a hatékonyság érdekében mi azonban már a tervezésnél is irányadónak tekintjük.

  Amikor valaki a szervezet fejlesztés irányába mutató igényével keres fel minket, az első kérdésünk a következő: milyen KPI-t szeretnének látni a folyamat végén? A tréning és a tanácsadás sokak szerint megfoghatatlan, elméleti műfaj – mi azonban számokban mérjük eredményeinket.

  a szervezetfejlesztés módszerei a Develornál

  Mi is az a szervezetfejlesztés?

  A szervezetfejlesztés egy olyan folyamat, amelynek célja egy szervezet hatékonyságának és teljesítményének javítása. Ez a folyamat átfogó és rendszerszemléletű megközelítést alkalmaz a szervezet működésének, struktúrájának, folyamatainak és emberi erőforrásainak fejlesztésére.

  A szervezetfejlesztési módszerek egy multidiszciplináris terület részei, amely számos módszert és technikát használ a szervezeti problémák diagnosztizálására és megoldására. Ezek közé tartozhatnak a tréningek, munkacsoport-facilitáció, vezetőfejlesztés, változásmenedzsment, kommunikációs javítás és egyéb intervenciós módszerek.

  A szervezetfejlesztés célja 

  • a vállalkozás folyamatainak felkészítése a változó környezethez
  • a hatékonyság és a termelékenység növelése,
  • a munkatársak és az egész vállalat teljesítményének növelése
  • a szervezet hosszú távú sikerének biztosítása
   a szervezet rugalmasságának növelése
  • a szervezeti együttműködés növelése

  Hogyan zajlik nálunk egy szervezetfejlesztési folyamat?

  Egyeztetés 

  A fent említett alapelvek szerint először egyeztetjük, milyen eredményt szeretnél látni a szervezetfejlesztés végén. A mérhető célok kitűzése után közösen azonosítjuk a célcsoport kulcsviselkedési mintáit, majd ez alapján együtt tervezzük meg a tréning eszközkészletét, ami támogatja a tanultak alkalmazását.

  Tervezés

  A hosszú távú változások és a pozitív üzleti eredmények érdekében tehát az ügyféllel együttműködve alakítjuk ki közös munkánk vezérelveit, eszközeit. Ha ez a lépés teljesült, következhet a tréning tartalmának megtervezése. Ennek célja kifejezetten a közösen meghatározott, úgynevezett “kulcsviselkedési” elemek minél hatékonyabb fejlesztése.

  Utánkövetés

  A Develor Think Performance™ egyik alapvetése, hogy a tréning után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Mivel a kívánt eredmény elérésének fontos része, hogy a megbízó elkezdje működtetni az úgynevezett key driver, vagyis alkalmazástámogató eszközöket, ezért biztosítjuk, hogy ezeket hatékonyan ültessék be a mindennapi gyakorlatba. Ha az újonnan megtanult készségeket a csapat hatékonyan ösztönzi, figyelemmel kíséri, jutalmazza és megerősíti, a kívánt teljesítmény elérése garantálható.

  Szervezetfejlesztési megoldásaink

  Helytállás egy bizonytalan világban 

  Változékony, bizonytalan, összetett és kétértelmű – a napjainkra jellemző, krízist krízisre halmozó körülmények között ez a négy tulajdonság találóan jellemzi a világot, amelyben élünk. Erre alapul az úgynevezett VUCA Mindset: ez a módszer hatékonyan segít abban, hogy a szervezetfejlesztés után a csapatod a szokatlan kihívások és váratlan akadályok ellenszelében is maximálisan helyt álljon.

  Együttműködés fejlesztése a hatékonyabb szervezet érdekében 

  A Team Sociomapping egy világklasszis felmérés és fejlesztés egyben, mely a csapaton belüli kommunikációra és együttműködésre összpontosít. Használták már az űrkutatásban, a NATO békemissziójának fejlesztésében és több tízezer üzleti csapat szervezeti hatékonyságának növelésében. Különlegessége, hogy a csapaton belüli különféle kapcsolatokat egy mindenki által könnyen értelmezhető 3 dimenziós térkép formájában jeleníti meg.

  a szervezetfejlesztési módszerek nagyon fontosak

  Szervezetfejlesztés a növekedésért 

  Tanulás, ahogy még sosem tapasztaltad: így lehetne legegyszerűbben leírni a Growth mindset elméletére építő, azaz a növekedés fókuszú szervezetfejlesztési tréningjeink esszenciáját. A módszer segítségével elhagyható minden olyan berögzült szemléletmód, ami a fejlődés útjában áll: az agilis gyakorlatok és a pozitív hozzáállás veszik át a helyüket, amelyeknek nemcsak elsajátítását, de megtartását is megtanítjuk.

  Röntgenfelvétel csapatod működéséről

  Vizuális HR elemzésünk segít abban, hogy feltérképezhesd csapatod működési mechanizmusait, valamint a szervezeten belüli erőviszonyok és tudás megosztását. A Develor vállalati hálózatelemzése éppen úgy működik, mint az orvostudományban használt röntgensugár: használatával pontos, benchmarkokra és hiteles mutatókra épülő “diagnózis” állítható fel, amely alapján célzottan fejleszthetők a kritikus területek.

  Egy lépéssel a változás előtt: szervezetfejlesztés vezetői csapatoknak 

  A változás egyben lehetőséget is jelent – de csak akkor, ha felkészült vezetői csapattal állunk a jövő kihívásai elé. Változásmenedzsment tréningünk célja, hogy útmutatást adjon: az átadott módszerek elsajátításával vállalatod könnyebben lépést tarthat a gyors információáramlással, és váratlan helyzetben is ellenálló maradhat. A Develor szervezetfejlesztés képzése megtanít arra, hogyan lehet a változás okozta kihívásokat céged előnyére fordítani.

  Vállalatod egyedi igényere dolgozzuk ki a céljaidat támogató szervezetfejlesztési programot.

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk