Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Eredményorientált szervezetfejlesztés - Develor Think Performance™

  Másként gondolkodunk, mint a többség. Számunkra nem csupán az a cél, hogy csapatod összekovácsolódjon: szervezetfejlesztés és ahhoz kapcsolódó tréningjeink célja minden esetben ügyfeleink üzleti teljesítményének növekedése. Ezért alkottuk meg a Develor Think Performance™ koncepciót.

  Aki már utánanézett, milyen lehetőségek léteznek a szervezetfejlesztésre, biztosan hallott már a Kirkpatrick-módszerről. A szervezetfejlesztési és üzleti célok minden esetben lebonthatók a vezetők és munkatársak viselkedés változására, új rutinok kialakítására, ehhez pedig a Kirkpatrick módszer kiváló tervezési és mérési modellt biztosít.

  Amikor valaki a szervezet fejlesztés igényével keres fel minket, az első kérdésünk a következő: milyen üzleti eredményt szeretnének látni a folyamat végén? A tréning és a tanácsadás sokak szerint megfoghatatlan, elméleti műfaj – mi azonban számokban mérjük eredményeinket. A korábbiakban ügyfeleink olyan kihívások megoldásában vették igénybe szervezetfejlesztési megoldásainkat, mint különböző értékesítési mutatók fejlesztése, munkatársi elkötelezettség fejlesztése, fluktuáció csökkentése, a jelöltek beválási arányának növelése, szervezeti hatékonysági mutatók javítása vagy valamely vállalati kultúra elem bevezetése vagy elmélyítése (felhatalmazás, delegálás, diverzitás, munkabiztonság, egészségtudatosság, stb.)

  Hogyan zajlik nálunk egy szervezetfejlesztési projekt?

  Célok egyeztetése, tervezés

  A fent említett alapelvek szerint először egyeztetjük, milyen eredményt szeretnél látni a szervezetfejlesztés eredményeként a folyamat végén. A mérhető célok kitűzése után közösen azonosítjuk a célcsoport és vezetőik kulcs viselkedési mintáit.

  A hosszú távú változások és a pozitív üzleti eredmények érdekében tehát az ügyféllel együttműködve alakítjuk ki azokat közös munkánk vezérelveit, eszközeit. Amennyiben ez a lépés teljesült, következhet a fejlesztési folyamat és a szükséges tréningek tartalmának megtervezése.  Már a tervezési folyamatban meghatározzuk a szervezetfejlesztés eredményének módszereit és azt is, hogy milyen eszközökkel fogjuk fenntartani a változást, az elért eredményeket.

  Fejlesztés

  A fejlesztési szakasz gyakran valamilyen szervezeti diagnosztikával vagy kompetencia felméréssel indul. Ennek célja a szervezetfejlesztéssel kapcsolatos erősségek és fejlesztési területek pontos meghatározása. A változás szükségszerűségét az érintetteknek el kell fogadniuk a szervezetfejlesztés sikere érdekében, azért a fejlesztés szinte minden VIP-pel, azaz a Változás Indító Programmal folytatódik. A szervezetfejlesztési célt változatos módszerek tudatos alkalmazásával érjük el: eszköztárunkban vegyítjük a kis- és nagycsoportos módszereket, az online és offline megoldásokat, a workshop, tréning és coaching megoldásokat.

  Utánkövetés

  A Develor Think Performance™ egyik alapvetése, hogy a szervezetfejlesztés és a tréning után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Mivel a kívánt eredmény elérésének kulcsa, hogy a megbízó elkezdje működtetni az úgynevezett key driver rendszert, vagyis alkalmazás támogató eszközöket, ezért támogatást nyújtunk, hogy ezeket hatékonyan ültessék be a mindennapi gyakorlatba.

  Szervezetfejlesztés megoldásaink

  Helytállás egy bizonytalan világban

  Változékony, bizonytalan, összetett és kétértelmű – a napjainkra jellemző, krízist krízisre halmozó körülmények között ez a négy tulajdonság találóan jellemzi a világot, amelyben élünk. Erre alapul az úgynevezett VUCA Mindset: ez a szervezetfejlesztés módszer hatékonyan segít abban, hogy csapatod a szokatlan kihívások és váratlan akadályok ellenszelében is maximálisan helyt álljon.

  Röntgenfelvétel csapatod működéséről

  Vizuális HR elemzésünk segít abban, hogy feltérképezhesd csapatod vagy akár a teljes cég működési mechanizmusait, valamint a szervezeten belüli kapcsolatokat és az információ megosztását. A Develor vállalati hálózatelemzése éppen úgy működik, mint az orvostudományban használt röntgenkészülék: használatával pontos, benchmarkokra és hiteles mutatókra épülő “diagnózis” állítható fel, amely alapján célzottan fejleszthetők a kritikus területek.

  Szervezetfejlesztés a növekedésért

  Tanulás, ahogy még sosem tapasztaltad: így lehetne legegyszerűbben leírni a Growth mindset elméletére építő, azaz a fejlődő szemléletmód fókuszú szervezetfejlesztés workshop esszenciáját. A módszer segítségével elhagyható minden olyan berögzült szemléletmód, ami a fejlődés útjában áll: agilis gyakorlatok és pozitív hozzáállás veszi át a helyüket, amelyeknek nemcsak elsajátítását, de megtartását is megtanítjuk.

  Egy lépéssel a változás előtt: szervezetfejlesztés vezetői csapatoknak

  A változás egyben lehetőséget is jelent – de csak akkor, ha felkészült vezetői csapattal állunk a jövő kihívásai elé. Változásmenedzsment tréningünk célja, hogy útmutatást adjon: az átadott módszerek elsajátításával vállalatod könnyebben lépést tarthat a gyors információáramlással, és váratlan helyzetben is ellenálló maradhat. A Develor képzése megtanít arra, hogyan lehet a változás okozta kihívásokat céged előnyére fordítani.

  Vállalatod egyedi igényere dolgozzuk ki a céljaidat támogató szervezetfejlesztési programot.

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk