Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!
  Maximalizáld a potenciált és az elkötelezettséget!

  Tehetséges kollégáid képzése fontos, de önmagában ez nem elég a sikerhez. Célzott megoldásaink a fiatal tehetségek, nagy potenciállal rendelkezők és kulcsmunkatársak különböző csoportjainak kiválasztási, megtartási és fejlesztési szolgáltatásait tartalmazzák, hogy maximalizálják képességeiket, a fiatal tehetségek pedig elégedettek és lojálisak maradjanak.

  Tapasztalataink szerint a változásmenedzsment elemei kritikusak minden tehetségprogram sikere szempontjából. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az elvárások kezelésére, a belső kommunikációra, a coaching és mentorálásra, valamint az egyéni fejlődés folyamatos nyomon követésére.

  Tapasztalat 1

  Tehetségmenedzsment program

  Programunk célja azon meglévő vagy jövőbeli munkatársak azonosítása, akik kritikusan fontos szerepet játszhatnak a stratégiai terv megvalósításában. A vállalat tehetségcsapatának tudatos kiválasztása után áttekintjük és felmérjük a tehetségek közösen meghatározott ismereteit és készségeit, majd kidolgozzuk a számukra teljesen személyre szabott fejlesztési tervet.

  Ez a testreszabott fejlődési út lehetőséget nyújt a tehetségeknek a szakmai kompetenciáik növelésére és fejlesztésére. Folyamatosan mérjük előrehaladásukat és összehangoljuk azt a vállalat üzleti igényeivel, biztosítva mind az egyének, mind a vállalat számára a gyors fejlődés lehetőségét.

  Tapasztalat 2

  Kulcsember Program

  A DEVELOR Kulcsember programja hosszú távú megoldás, azonnali pozitív hatással a cég nélkülözhetetlen munkatársaira. A program egy olyan folyamat, amely magában foglal minden szükséges tervezési, kivitelezési, összehangolási és utánkövető tevékenységet a hosszú távú eredményesség érdekében. A gondosan megtervezett és megvalósított folyamat lehetővé teszi a szervezet számára, hogy kulcsfontosságú munkatársai megtartásával fenntartsa és megerősítse versenyelőnyét.

  Mindezek mellett növeli a programban bevont munkatársak motivációját és elkötelezettségét, elősegíti a szervezeten belüli tudásáramlást. Utódlási tervek előkészítésével csökkenthetjük az üzleti kockázatát annak, ha egy kulcsfontosságú munkatárs elhagyja a céget.

  Tapasztalat 3

  Stratégiai Munkakörök program

  A Stratégiai Munkakör projekt célja, hogy hangsúlyt helyezzen a vállalat számára stratégiailag fontos munkakörökre. A projekt egyszeri, de meghatározó fejlesztés. Célja egyértelműen meghatározni azokat a pozíciókat, amelyek kulcsfontosságúak a stratégiai célok elérése érdekében.

  A projekt magában foglalja a stratégiai munkakörök meghatározásától kezdve a munkakörök jellemzőinek meghatározásán át az adott munkakörökben dolgozó kollégák felmérésén, fejlesztésén át, a helyettesítési tervekig.

  Kapcsolódó cikkek

  Looking for help with Talent? Segítségre van szükséged Tehetségfejlesztés témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!