Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Az elmúlt időszak változásai, kihívásai ellenére sikeres évet zárt a DEVELOR magyarországi csapata, sikerült meghaladnunk a terveinket és növekedni az előző évekhez viszonyítva!

  2021 eredményei közé tartozik, hogy nagy gyakorlatra tettünk szert online tréning tartásban és bővíttettük a DEVELOR X-Learning módszertant blended learning online és aszinkron elemekkel.

  Új tréningeket, szolgáltatásokat vezettünk be, ilyen a Reziliencia tréning, a változások kezelésére felkészítő, gamifikált  VUCA Mindset program, egy szimulációra építő Mars Küldetés – Adaptív Vezetés tréning, megújult az Amundsen Leadership vezetőképző tréningünk és büszkék vagyunk a kiemelt felhasználó élményt nyújtó, új, rugalmas, 360 fokos felmérés diagnosztikai eszközre. 2021 kiemelkedően népszerű megoldásai közé tartozott az Insights Discovery Személyes Hatékonyság tréning és a Hibrid Csapatok Együttműködése – Smoke Over Europe program is.

  Cégünk stabilitását, kiváló működését és megbízhatóságát a Bisnode AAA minősítéssel ismerte el, melyre a cégek kevesebb, mint 1%-a jogosult. Szakértői csapatunk új trénerekkel gazdagodott és két kismama is visszatért hozzánk. Öröm számunkra, hogy bővült a nemzetközi hálózatunk, Ománban és Egyiptomban alapítottunk cégeket, így még több nemzetközi ügyfél HR fejlesztésében tudunk segítséget nyújtani.

  A népszerű DEVELOR Café ingyenes webinárium sorozatot tovább folytatjuk, nézd meg ezen a linken, hogy miről informálódhatsz, tanulhatsz a következő programjainkon. Amennyiben képzés és fejlesztés témában érdekelnek a friss hírek és a legújabb fejlesztések, lapozz bele a DEVELOR Magazinba!

  Újdonságok, inspiráló cikkek, ingyenes rendezvények és folyamatos szakmai információkhoz való hozzájutás érdekében iratkozz fel LinkedIn vagy Facebook csatornánkra!

  Köszönjük az eddigi együttműködést és boldog és sikeres új évet kívánunk!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek