Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  A rendkívüli kihívásokkal terhelt időszak ellenére rendkívül sikeres, rekordévet zárt a DEVELOR magyarországi csapata!

   

  ÚJ TRÉNINGEK, SZOLGÁLTATÁSOK

  2022 eredményei közé tartozik, hogy tovább bővíttettük a DEVELOR X-Learning módszertant blended learning online és aszinkron elemekkel.

  Új tréningeket, szolgáltatásokat vezettünk be, ilyen, a gamifikált, szimulációra építő Mars Küldetés – Adaptív Vezetés tréning, a Belső Szabotőrök program, az Érzelmek akcióban tréning, Jövő készségei workshop, Watt’s Next – energiahatékonyság a gyakorlatban és a Diversity & Inclusion workshopunk is. 2022 kiemelkedően népszerű megoldásai közé tartozott az Insights Discovery Személyes Hatékonyság tréning, a Reziliencia tréning és a VUCA Mindset program.

   

  ISMÉT A LEGJOBB 1% KÖZÖTT

  Cégünk stabilitását, kiváló működését és megbízhatóságát a Bisnode AAA minősítéssel ismerte el, melyre a cégek kevesebb, mint 1%-a jogosult. Kiváló teljesítményünkért csapatunk megkapta a DEVELOR International “Best Achievement Awardját”

   

  HR FÓKUSZOK 2023 KUTATÁS

  Jelenleg valószínűleg sok céghez hasonlóan az elmúlt év értékelésével és a stratégiánk felülvizsgálatával foglalkozunk. Ehhez a munkához nektek is segítséget szeretnénk nyújtani a HR fókuszok 2023 kutatásunkkal. Töltsd ki te is ezt a 10 kérdésből álló kérdőívet 5 perc alatt és tudd meg, hogy mit terveznek mások HR és képzés-fejlesztés terén!

   

  SOCIAL MEDIA CSATORNÁINK ÉS MAGAZINUNK

  Amennyiben képzés és fejlesztés témában érdekelnek a friss hírek és a legújabb fejlesztések, lapozz bele a DEVELOR Magazinba!

  Újdonságok, inspiráló cikkek, ingyenes rendezvények és folyamatos szakmai információkhoz való hozzájutás érdekében iratkozz fel LinkedIn, Facebook vagy Instagram csatornánkra!

   

  Köszönjük az eddigi együttműködést és boldog és sikeres új évet kívánunk!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek